Šta je novo?

Mob do 100e = 7000din za 15 minuta !

password

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2002
Poena
609
Pomoc!
Hitno moram da uzmem neki mob moj vise ne postoji, ocekujem neke vrlo bitne pozive za pola sata imam 7000 din u dzepu i nisam kupavao mob 2 godine, STA DA UZMEM ??

Ako neko ovo cita neka odgovori u sledecih petnaestak minuta jer cu toliko moci da sacekam, uzeo sam halo oglase, vidim neku nokiu 2100 i sony erikson t230 za te pare, ili nesto drugo, najbitnija mi je trajnost i kvalitet (srpski meni), hvala puno ! Trenutno sam na slaviji.

Pa sad...Ti telefoni nisu bas extra kavalitetni i ne pruzaju sve...ali pitanje je sta tebi treba. t230 nema irda(infra red) a inace je sasvim ok tel.
Ta Nikia 2100 je meni malo zenskasta ali opet ne znam kakav joj je sw.
Uzmi t230 ali ako hoces npr. GPRS-om preko kompa na net, znaj da ce se bas namuciti da to ostvaris.
Nadam se da sam uleteo u tih 10min... :D
Aj...

Alcatel HF za 39e sa poklon auto-punjacem ;)

E sad je vec kasno a?

Za te pare koje imas to ti je bio otprilike jedini izbor pravi izbor. Izbegnes samo Siemens c100 (moje miljsenje ;) ) a SE t68i,t300,t310 su po meni prevazidjeni a i veoma su "spori"...Da ne ulazim u problematiku koji je bolji, reci cu samo da je meni t230 najsimpaticniji (ja inace imam t300 i exploatisem ga nonstop za GPRS ali mu je "sw" jako spor...SE telefoni su veoma zahvalni jer se ne kvare, premda se nikad ne zna jer kod nas stize sve samo ne originalni telefoni).
Aj pa pisi sta si pazario i kako si zadovoljan

Uh, uzeo sam Nokiu 3510i, i sta znam, onako je, vec vidim da su me zaje*ali da ima modem i je moguce konektovati je na komp sa data kablom i koristiti net, pored toga punjac koji su mi dali uz vrlo neoriginalno pakovanje je po NOKIA sajtu neki traveler punjac za brzo punjenje.

Nazalost zurio sam bila mi je frka , a kao sto sam rekao, nisam se bavio problematikom mobova jos od 3310.

Prvo sam usao u neki seervis i lik mi je rakao da uzmem bilo sta sem 2100 - rece krs. Nazalost imao sam tacno 7000din, a posto prodavci vrlo cudno racunaju evro, otpali su t230, i samsung C100 (za koji mi je serviser rekao da je do jaja pouzdan, a posle sam ga i video u nekoj prodavnici lepo izgleda i ima dosta opcija).

Iako je displej u boji, u toku dana (dnevne svetlosti) je gotovo nevidljiv, da li je to kod svih 3510i ili imam fush model? Lepo izgleda u mraku i zatvorenom prostoru ali napolju ne moze da se poredi sa starim lcd displejima, 3310 npr.

Pitanje: da li mogu da koristim stari punjac od 3310 (originalni) za punjenje ovog telefona cini mi se da su baterije iste, ali punjaci imaju razlicito deklarisan izlaz?

p.s. sta znaci garancija na softver i hardver ?!?!?
p.s.s. prevod na srpski je ocajan...

Sto se tice punjaca mozes...

A sto se tice garancije, pa recimo ako se is3puje mob, pobrljavi software oni su duzni da ti srede to i isto tako ako recimo nesto se sjebe od delova, unutra a nije tvoja krivica, o5 moraju da ga srede...

Nazad
Vrh Dno