Šta je novo?

Mob ~ 250e

vladoA

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
309
Znam da mnoge smaraju ovakvi naslovi, ali ne znam koga boljeg da pitam. Brat mi dolazi iz Honkonga za 10 dana i rekao mi je da ce mi uzeti neki mob, ja zaista veze NEMAM, sta je trenutno dobro i aktuelno, jer od davno nista nisam kupovao. Moram hitno da mu javim sta hocu.

Hteo je da mi uzme Motorola V3 RAZR, ali koliko sam video to je neka buzevina, pa sam hteo da vas pitam sta bi drugo bilo dobro u tom ceneovnom rangu ili jeftinije (ne bih da ga derem).
Da li mi je pametnije da za te pare uzmem mozda neku digitalnu kameru?

Hvala!

Poslednja izmena:
uzmi digitalnu kameru, a ovde kupi MPx200 za 130 evra. :D Kamere su ovde enormno skupe, ali su zato telefoni jeftini. Iskoristi pogodnosti insotranstva i definitivno uzmi digitalac.

Poslednja izmena:
Ne znam koliko je Nokia 6630 tamo ali ovde je oko 300, pa ako je malo jeftiniji tamo definitivno best buy...

ako ne onda imas i 3230 ( ovde oko 285e ), 7610 ( ovde oko 285 e ), 6670 ( ovde oko 250e )...

Bas joj je brzo ljuljnula cena...

mislim da je 6630 BestBuy

pozz.

Ako dolazi iz Hong-Konga pogledaj po netu nove Sharp, LG, O2 i te tako kod nas nepoznate modele. Veruj mi ima svasta sto je mnogo bolje i od nokia-e, sonyericssona itd.

Pazi, 6630 je ok ali morash da rachunash na to da je to obichan symbian - S60 platforma (sa duplo brzim procesorom od 6600). Ima mali ekran, dosta gori raspored tastera od 6600. Tel je ok ali ja bih pre ishao na neku bolju varijantu od "obichnog" fona. Pogledaj npr. Motorola A1000. Telefon je vrh. Takodje symbian ali pogledaj i sam o chemu se radi. Josh jednom ponavljam, veoma je glupo uzimati neshto shto mozesh da nadjesh i ovde i chemu ce cena pasti za veoma kratko vreme i biti slichna kao i tamo. Trazi neshto malko egzotichnije ako mene pitash! Juri neku kombinaciju PDA/Telefon ili tako neshto. Razmisli i o nekom drugom uredjaju i dobro pogledaj na netu shta se tamo prodaje i po kojim cenama ;)

Nazad
Vrh Dno