Šta je novo?

Mob 2 Gb RAM-a za 100 evra

srgor76

Poštovan
Učlanjen(a)
11.04.2017
Poena
60
Hoću ženu da opremim za porodilište novim mobilnim. Uglavnom je bitno da ne koči Viber, Facebook, i da je kamera pristojna, ništa preterano. I mrzi me da naručujem iz Kine i čekam, mislio sam nešto preko KP da kupim. Za sad mi je prvi pik Xiaomi 4a i 5a, oba su 100 €, čini mi se 4a bolji po komentarima. Otvoren sam za vaše predloge, hvala unapred. E da, ne bih polovno.

Redmi 4A i 5A za 95; Note 5A, Y6 2017 ili Nokia 3 za 100e
Nevezano samo za ovaj post, i u drugim čitam neke cene mnogo niže od onih po kojima ja nalazim telefone.
Nokia 3 za 100 €, gde?
Neko u nekoj drugoj temi pomenu Xiaomi Redmi 4X 3/32 za 125€, gde?
Može i na PM ako to krši pravila foruma.
Konkretno, na sajtu Mobilni svet, navedene su dve radnje u Balkanskoj gde je pomenuti telefon 127 i 128 €, a najjeeftinije na KP-u što sam ja našao je 133€ od jednog prodavca u Novom Sadu.

Na kupujemprodajem

Nevezano samo za ovaj post, i u drugim čitam neke cene mnogo niže od onih po kojima ja nalazim telefone.
Nokia 3 za 100 €, gde?
Neko u nekoj drugoj temi pomenu Xiaomi Redmi 4X 3/32 za 125€, gde?
Može i na PM ako to krši pravila foruma.
Konkretno, na sajtu Mobilni svet, navedene su dve radnje u Balkanskoj gde je pomenuti telefon 127 i 128 €, a najjeeftinije na KP-u što sam ja našao je 133€ od jednog prodavca u Novom Sadu.

Cini mi se da te radnje racunaju da je evro 150din.

Na KP ima Nokije 5 za 110-120€. Ima slabiju bateriju od Redmi 4X ali, iskreno, radije bih nju. (Skoro) stock Android, ažurniji Android, bolja izrada, bolji displej, potencijalno "pravi" dual SIM, ne hibridni, verovatno i domaća garancija pošto je gro njih od operatera...

Hvala svima na pomoći.
Hm, hm, o Nokijama nisam razmišljao, moram malo da iščitam neke recenzije.
U principu mi je prvi izbor Xiaomi Redmi 4X 3/32, mada poslednjih dana puno naginjem i ka Redmi Note 4, mada sam tu već otišao sa prvobitnih 100 na 150 evra. A i bojim se nije li 5,5 inča previše za jednoručni bekhend :) koji preferiramo svi mi koji smo godinama bili na 4 inča.

LeEco Le1 .
3gb rama , Helio 8core.

Isti proizvođač kao i Oppo i One+

tu je otprilike sad.

na kp, aman. sigurno nemaju zvaničan store za srbiju.

Da nisi malko promašio model?
Tamo ga sigurno nema. Još manje za taj novac.

Na kraju sam u WW-u kupio Redmi 4x, sa kuponom izađe 140 i kusur evra. Brza, elegantna i sigurna kupovina sa legalnom garancijom od 2 godine. Mesecima sam čitao forume i recenzije, ovo mi je nekako bilo najpovoljnije i najlakše.

Za 20.000 u Emmi Redmi Note 4X, pojavio se pre neki dan, dobra kupovina.

Nazad
Vrh Dno