Šta je novo?

Možete slobodno da se rastanete od vašeg iPhone-a, Google nagoveštava veliki AI proboj i novitete na Androidu, već od sledećeg meseca

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Gemini-Google-IO-2025.webp

Možete slobodno da se rastanete od vašeg iPhone-a, Google nagoveštava veliki AI proboj i novitete na Androidu, već od sledećeg meseca​

Uoči održavanja Google I/O 2025 konferencije, pojavljuju se detalji o Gemini AI, naprednom ličnom asistentu i novim alatima za produktivnost koji bi lako mogli da pridobiju tradicionalne iPhone korisnike

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...-novitete-na-androidu-vec-od-sledeceg-meseca/

Nista, odo da kremiram moj iphone i da bacim pepeo u Belicu. Jedva cekam da pocnem da koristim Google AI da mi kaze kako ce biti lepo vreme danas (iz 10 pokusaja na engleskom).

Ne znas dal gori apple AI ili onaj glupavi gemini ili ovaj naslov.

Tolika frka oko tog AI, a ko realno od nas koristi pun potencijal tog AI na telefonu ako ćemo realno? Koristiš prvih par dana i kasnije možda nešto da ti skrati vreme ili dobiješ neki odgovor na samoj aplikaciji, a oni će sada koliko vidim da dižu cenu telefonima zbog tog AI koji meni i većini mojih kolega i nije potreban... Izgleda da je došlo vreme za custom romove kao nekada i mirna Bačka. :D

Imam ga na iphone, samsung galaxy tab s8 plus. Na oba operativna sistema sam uspeo mozda 2 puta efektivno iz prve da iskoristim IA, i posle toga sam ih iskljucio jer su neupotrebljivo djubre i prodavanje magle. Em sto su oba glupi ko noc, ne znaju ni srpski da pricaju. Drugo, sama funkcionalnost je na nivou retardacije. Tek kada neko napravi pravi AI asistent koji ce izvrsavati komande onako kako korisnik ocekuje, mozemo da pricamo.

Što da se sakrije?
ili deinstalira... Recimo zato što Apple intelligence zauzima čitavih 7GB pa je jedini način nakon restartovanja i Hello screen-a ne odabrati ga pa tako neće zauzeti memoriju, niti biti sastavni deo iOS-a.

Sigurno :) S24U sam koristio 10 dana i pobegao brze bolje nazad na IOS

Ja bih rekao da je AI počeo da piše vesti za Benchmark.

Nazad
Vrh Dno