Šta je novo?

može li ss2 na biostar TA770

focus

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2006
Poena
320
pitao sam u staroj temi ali ovako će se videti bolje. uzeo bih ovu ploču ali sam pročito da ima nekih problema sa ss2 satelitskom karticom:trust: dali je to tačno? izmenjao sam dosta ploča i nigde nisam naišao na takav problem pa mi malo čudno da ne radi na njoj. ima li neko dotičnu karticu na ovoj ploči da to potvrdi?

pitao sam u staroj temi ali ovako će se videti bolje. uzeo bih ovu ploču ali sam pročito da ima nekih problema sa ss2 satelitskom karticom:trust: dali je to tačno? izmenjao sam dosta ploča i nigde nisam naišao na takav problem pa mi malo čudno da ne radi na njoj. ima li neko dotičnu karticu na ovoj ploči da to potvrdi?

http://www.bench-market.com/forum/showthread.php?t=155418
Citajuci ovaj post cini mi se da ima nekih problema oko kompatobilnosti same ploce i ss2 kartice.Procitaj sve pa sam zakljuci

pročitao sam to ali sam još malo pretraživao i nisam pronašao neke podatke oko ove nekompatibilnosti. e sad moguće da je nekompatibilna ploča samo sa starijim ss2 karticama rev:2.3 ja imam rev:2.6c samo ne bih baš da rizikujem. sve se nadam javiće se neko kome ta kombinacija radi:)

Mozda je problem i u reviziji kartice 2.3.Nema ti druge nego da ubodes karticu na plocu i vidis hoce li raditi ili ne

ploču još nisam kupio tako da nemogu probati. sve ostalo na ploči mi odgova ali me ovo koleba dali da je uzmem ili ne:S:

Objasni lepo prodavcu da ce mozda doci do konflikta izmedju ploce i kartice i pitaj ga da li bi ti zamenio za neku drugu.Nevidim razlog da ti to ne ucini.Uostalom kakav je to prodavac ako ne posluje u interesu i sebe i kupca.Pa to je valjda najbolja reklama za sve njih.Siguran sa da ce ti zameniti plocu bez problema.Znam sigurno da ploce t690g i 780g funkcionisu sa ss2 bez problema.Pozdrav

ploču sam uzeo na svoj rizik i evo da iznesem moje utiske;) ploča je odlična o čemu je već dosta pisano na forumu. ono što hoću da iznesem su nedoumice oko skystar 2 satelitske kartice. kartica radi bez ikakvih problema, znači radi se o rev:2.6c kartici. za stariju rev:2.3 o kojoj se pisalo da ima nekih nekompatibilnosti neznam moguće je ali nemam da isprobam. uglavnom rev:2.6 radi na xp sp2 driveri za karticu 4.4.0 uz ProgDVB4.62.6 kao i sa AltDVB2.2 sve radi bez greške.takođe je isproban DISEqC motor sa SS2DISEqC 1.9 pluginom za progDVB koji takođe radi bez greške kao i skystar HD kartica :banana: tako da nebude više zabune oko toga.:wave:

ploču sam uzeo na svoj rizik i evo da iznesem moje utiske;) ploča je odlična o čemu je već dosta pisano na forumu. ono što hoću da iznesem su nedoumice oko skystar 2 satelitske kartice. kartica radi bez ikakvih problema, znači radi se o rev:2.6c kartici. za stariju rev:2.3 o kojoj se pisalo da ima nekih nekompatibilnosti neznam moguće je ali nemam da isprobam. uglavnom rev:2.6 radi na xp sp2 driveri za karticu 4.4.0 uz ProgDVB4.62.6 kao i sa AltDVB2.2 sve radi bez greške.takođe je isproban DISEqC motor sa SS2DISEqC 1.9 pluginom za progDVB koji takođe radi bez greške kao i skystar HD kartica :banana: tako da nebude više zabune oko toga.:wave:
Jedna informacija vise za sve ljubitelje Biostara

Kod ortaka takodje shljaka bez greske cak savrseno...:type:

Puno hvala na informaciji care... otklono si mi dilemu oko upgrade-a

Nazad
Vrh Dno