Šta je novo?

Može li se otkriti koji rar part je corruptovan?

Gadjan

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2006
Poena
390
Očekivao sam da će mi winrar kad izbaci grešku reći koji part ne valja ali ništa od toga.
Arhiva ima password i kriptovana je tako da moram uneti pass da bih i samo video fajlove, pa sam se nadao da ću tako uspeti, znači da unosim pass pojedinačno pa da mi ne prikaže fajlove i prijavi grešku kad naiđem na oštećen ali ništa, otvori ih sve.
Ima li neke šanse da saznam koji part ne valja (jedan ili više je u pitanju). Imam ja zapisano par kandidata kada sam resetovao komp tako da ću verovatno uspeti kad skinem tih par, ali me zanima i ubuduće, ne mogu stalno da razmišljam o tome i vodim evidenciju. A nestanci struje kod mene su svakodnevnica, uz to mi i komp dobija neke bsodove zadnjih par dana i zabije po nekad, ovo prvo će biti verovanto rešeno reinstalacijom wina ali drugo nema teorije, tek kad promenim komp.

Ako koristis 7Zip, on ce ti reci koja arhiva je koruptovana pri ekstraktovanju. Takodje u WinRARu opcija Repair locira koruptovani fajl.

Joj, sad sam skontao da sam obrisao partove :wall:. Skinuo sam poslednji na koji sam najviše sumnjao jer sam na njemu par puta resetovao komp i nastavljao dl i ispostavilo se da jeste taj, md5 je konstatovao razliku a cela grupa se bez problema raspakovala i ja mahinalno shift delete.
Ništa, napraviću ja ponovo nešto za test, sledeću grupu kad skinem, jedan part ću namerno da koruptujem da bih isprobao ovo sa 7zip i opciju u winrar. To je bar lako :-devil-: mada poslednji put kad sam to hteo, čupao sam kabl tri puta iz zida i lepo je skino fajl bez greške :D.
Moram to da isprobam jer će mi garant opet trebati, a ne mogu da gledam u pasulj koji je part niti mi se skida opet nekoliko GB ako već postoji način.
E da, hvala mnogo ;).

Nazad
Vrh Dno