Šta je novo?

Može li GeForce na 440BX chipset

Music Mag

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2002
Poena
619
Interesuje me da li mogu na ploču sa i440BX chipset-om (Gigabyte BX2000) da stavim neku od GeForce kartica npr. GF2 MX440 ???

Ne postoji GF2 MX440, postoje GF2 MX400 i GF4 MX440. MX400 radi 100% a za MX440 isto nebi trebalo da bude problema.

Pozdrav:)

Moj lapsuz.. Čitao sam test ove "jeftine" Chaintech GF4 MX440 pa sam pobrkao .. Znam GF2 MX200 i MX400 .. Znači bez problema na moju ploču.. Ja mislim da je na mojoj ploči AGP 2x ?? Valjda !!:D

Jeste, BX NE podrzava AGP 4X ali to nece spreciti kartice koje ga podrzavaju da rade na njemu. pa i M64 npr. podrzava 4X AGP...

a da li moze geforce 3(ti200,ti500)

Music Mag je napisao(la):
Čitao sam test ove "jeftine" Chaintech GF4 MX440 pa sam pobrkao .. Znam GF2 MX200 i MX400 .. Znači bez problema na moju ploču.. Ja mislim da je na mojoj ploči AGP 2x ??
Jeste AGP je 2x. Eagle MX400 sa 64Mb lepo radi na jednoj Soyo BX ploci.

daredevil je napisao(la):
a da li moze geforce 3(ti200,ti500)

Ne verujem zbog voltaze koju koriste, dok BX ima AGP rev1.0 i radi na 3.3v, a gf3 na 1.5v ili mozda grshim

Mogu sve dosadasnje kartice...

Hvala na odgovorima ... ako mogi sve kartice da se nakace na BX, onda ovaj thread moze da se brise !!:D

Pa kada bi tako brisali sve tredove foruma ne bi ni bilo:D

i sa moje strane hvala.sto se tice brisanja tredova to bi stvarno bilo glupo,znajuci koliko korisnih stvari se moze naci na forumu a i uvek iskrsne neki novi problem a lek je tu u iskustvu drugih ljudi zato ne brisite nijedan tred

Naravno da se korisni tread-ovi ne brisu, brisu se samo postovi koji su uvredjivi ili nepotrebni, mada nema potrebe ovo da pisem jer sigurno svi dobro znate pravila ovog foruma ... ovde je cilj nesto objasniti i pomoci nekom i normalno diskutovati, tako da (D)

Napisah glupost, bezveze !:D Mislio sam onako u šali da se obriše, u fazonu , dobio sam odgovor na pitanje ! Naravno da korisne threadove ne treba brisati ...:D (D)

Music Mag je napisao(la):
Napisah glupost, bezveze !:D Mislio sam onako u šali da se obriše, u fazonu , dobio sam odgovor na pitanje ! Naravno da korisne threadove ne treba brisati ...
Narafski, treba nesto da ostane i za nase unuke ;)

Nazad
Vrh Dno