dejan78bgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.12.2005
- Poena
- 304
E ovako. Pre par dana sam kupio Saphire Ati Radeon 9550 ViVo graficku karticu. Posto nameravam da prebacujem sa TV i videa na komp materijal izabrao sam po meni najbolje resenje (jer mi je vec stara graficka crkavala). Kupio sam kabl koji sa jedne strane ima scart prikljucak a sa druge S video i audio. Sve sam to lepo povezao. Instalirao sam drajvere za graficku i od programa za snimanje na komp Ati multimedijal center. I sada se javlja problem: kad startujem iz Ati-jevog softvera TV da bih prebacio materijal sa VHS na komp izbacuje mi da se TV ne moze startovati (unable to start). Kad probam da dijagnosticiram problem (iz Ati-jevog softvera) kaze mi da je problem u MMX Architecture. Kaze mi da moram imati procesor PIII na najmanje 600 Mhz a ja imam PIV na 1,6 Ghz.
Pitanja:
1. Sta je to MMX Archiceture?
2. Kako da resim moj problem? (ako moze malo detaljnije gde sta da ukljucim/iskljucim)
3. Koji software da koristim za prebacivanje?
4. Da li ima veze koji je Service pack intaliran na kompu?
Napomena:
Imao sam na kompu Win XP SP 2 i mislio sam da je problem u SP2 pa sam uradio format i instalirao Win XP SP1. Nema poboljsanja. Skinuo sam i najnovije drajvere za graficku i opet nema poboljsanja.
Inace moja konfiguracija je:
Asus P4B266
Cpu Intel 1,6 Ghz
Ati Radeon 9550 ViVo
Integrisan zvuk
Ja sam apsolutni pocetnik u svemu ovome tako da se ne smejete ako sam pitao neke nebuloze.
Evo i slicica:
Pitanja:
1. Sta je to MMX Archiceture?
2. Kako da resim moj problem? (ako moze malo detaljnije gde sta da ukljucim/iskljucim)
3. Koji software da koristim za prebacivanje?
4. Da li ima veze koji je Service pack intaliran na kompu?
Napomena:
Imao sam na kompu Win XP SP 2 i mislio sam da je problem u SP2 pa sam uradio format i instalirao Win XP SP1. Nema poboljsanja. Skinuo sam i najnovije drajvere za graficku i opet nema poboljsanja.
Inace moja konfiguracija je:
Asus P4B266
Cpu Intel 1,6 Ghz
Ati Radeon 9550 ViVo
Integrisan zvuk
Ja sam apsolutni pocetnik u svemu ovome tako da se ne smejete ako sam pitao neke nebuloze.
Evo i slicica: