Šta je novo?

MMS - од кад је неопходна интернет конекција?

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
И зашто се наплаћује 12дин, кад се већ плаћа нет?

Одувек! А плаћа се слање. Кад примаш ммс, не плаћаш ништа ако имаш мегабајте.

Specijalna usluga,naplate ti sms+deo za prenos multimedije! Zar nisu carevi,a? :D

Ni ja to nisam do skoro znao, nisam doduše ni koristio MMS. I zatreba mi nedavno i neće da pošalje

Кад примаш ммс, не плаћаш ништа ако имаш мегабајте.

Pa i te što imaš nisu za džabe tako da ih plaćaš ;)

Poslednja izmena:
Одувек! А плаћа се слање. Кад примаш ммс, не плаћаш ништа ако имаш мегабајте.

Valjda su ti megabajti koje imam i za slanje i za primanje, a ne samo za primanje :D :D :D

Multimedija service ide preko drugog apn-a bar bi trebao ići koliko se sjećam toga još od prije desetak godina kada je to krenulo na ericsson-u t68i i nokiji 7650..... . Dakle plaćaš mms poruku kao takvu a ne uzima ti ništa od prometa a net je potreban jer ona ide preko net-a fotografije i video ne možeš drugačije slati i primati nego preko net-a. :)

I sad bi trebalo da je tako - drugi APN i nema naplate protoka vec fixna cema po komadu.

Чек,јел мени за пријем ммса наплаћују ако немам мб?
пс
Видео сам и ја да се код смарт телефона подешава слично нету, а раније када сам примао ммс вероватно је постојао вифи, па нисам приметио.

Poslednja izmena:
Чек,јел мени за пријем ммса наплаћују ако немам мб?
пс
Видео сам и ја да се код смарт телефона подешава слично нету, а раније када сам примао ммс вероватно је постојао вифи, па нисам приметио.
Trebalo bi da se naplacuje, samo je to uvek nesto sitno, tako da verovatno nisi primetio. Jer ako se dobro secam limit za MMS je ranije bio 100kb.

Limit je sada 300kb, ali se ne naplaćuje protok interneta ni u dolaznom, ni u odlaznom saobraćaju, već samo cena MMS poruke za profil.

Dolazna MMS poruka se ne naplacuje, osim ukoliko se radi o roamingu.

Imam problem sa MMS-om.
Nije mi bio podešen i stigne mi MMS poruka. Naknadno podesim parametre po uputstvu sa mts sajta ali opet neće. Tamo piše da treba najpre da se pošalje jedan mms ali neće ni da šalje. Uključen mi je 3g.
U poruci mi stoji download ali kad kliknem on kao skida i ne desi se ništa. Šta da mu radim?

Edit: Galaxy s2 je u pitanju

Poslednja izmena:
^ Ja nijedan MMS nisam uspeo da primim/posaljem na Androidu (GB i JB). Uopste ne znam gde su podesavanja. Uostalom, ko vise koristi MMS. ;)

Nego, pod GB Androidom nisam nasao kako da promenim servisni centar za SMS (kad sam SIM iz fona stavio u USB modem prepisao je ovo setovanje). Podesavanje se vrsi posebnim USSD kodovima i ne postoji iz menija! :zgran: Nisam probao da li je tako i pod JB.

Ako se SMS tako tesko podesava, odustao sam od MMS-a.

Nazad
Vrh Dno