Šta je novo?

MMO: Fallout Online

BlackFB

Cenjen
Učlanjen(a)
04.01.2010
Poena
151
Igra radi na Windows 2000, XP, Vista i linux sa wine, potrebno je makar 56K internet veza.
Šta vam je potrebno da pokrenete FOnline 2238:
- sound direktorijum, fajlovi master.dat i critter.dat sva tri iz Fallout 2
- FOnline2238 klijent: torrent, rapidshare, mediafire.
- Updater.exe
- Sve fajlove i direktorijume otkpakujte u direktorijum npr. F Online 2238 pokrenite updater.exe upišite IP 94.23.237.127 port 4040
- pokrenite FOConfig.exe sa vrednostima IP 94.23.237.127 port 2238
- pokrenite FOnline.exe
- ulogujte se sa početnom user/pass kombinacijom i čekajte
- registrujte
- igrajte

F Online 2238 Blog i forum

U klijentu imate detaljanu pomoć oko komendi na tastaturi ako pritisnete taster F1.

Mala pomoć početnicima da izbegavaju gradove bez zaštite već da idu u NCR, VC, SF, jer će vas bande brzo srediti. U NCRu ako odete kod Bustera (gun shop, bazar) tražite posao za dva minuta ćete dobiti EXP, 30$ i poklon.

Poslednja izmena:
jel ima neka slicica - da vidimo na sta to lici?

I nigde ni jednog screenshota da se vidi na šta liči ovo čudo?

cek cek... ako koristi critter.dat i master dat sa fallout2 diska, meni je logicno da ce igra sama biti 2d bas kao i Fallout 1 i 2.... sto mene odusevljava! probavam veceras kuci

Ček, polako, ajde malo više informacija, ko, šta, kako? Koliko sam ukapirao, ovo je neki mod. Da li ima uopšte smisla igrati MMO iza koga niko ne stoji?

Igrao sam ovo i mogu da vam kazem da je jako losa.Ima puno bagova a imao sam i problem i sa prozor od igre nisam mogao ni da ga zatvorim a ni da ga uvecam.

Trollovi - na svakoj Fallout temi.

Probaću ovo, mada sam skeptičan.

Igrao sam drugi open test i recimo da je bio haos. :)

Ljudi se kolju po ulicama, igra laguje, svi mrtvi i tako :)

Bah...znaci tako...pa dobro, iskreno, nisam se ni nadao nesto preterano...

Hm... Bas steta. Ali nadam se da ce biti bolje. :D Doradice ga jos. Ja cu probati prvom prilikom kad budem imao vremena.

Lose igra se rusi.Ja sam posle imao problema sa Fallout 2 klasicnim non stop se rusio pa sam morao da ga reinstaliram

Jel ovde rech o FOnline ili o FOnline: 2238?

Kako ovo funkcionise sa onim Restoration i ostalim fan patchevima?

Nikako, imaju oni svoje patcheve, verovatno je nesto i ubaceno od ovih fan-made.

Sinoc sam ponovo instalirao, nakon sto sam se mucio sa update-ovanjem jedno pola sata.
Nekad nece da skine fajlove, nekad do pola pa prekine i zabode itd.
Nista se nije promenilo, igra je i dalje shit
:smackbum:

Nazad
Vrh Dno