Šta je novo?

mmc popravka

gorang

Čuven
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
630
jel ima nesto za lowlevel format ovih mmc kartica (dual voltage varijanta). Imam dve, jedna je zakljucana na telefonu i ne mozes jos nista na racunaru, a druga je polu ziva, ima dva fajla koja nikako ne mogu da se izbrisu (izbrisem, oni se ponovo pojave), formatiranje iz windowsa nije moguce, niti preko telefona ili fotoaparata.

predpostavljam da je citac kartice sa sd slotom kompatibilan sa mmc dual volt varijantama?

svaka pomoc dobrodosla.

Jeste,SD slot je kompatibilan sa MMC karticama,a probaj da ih formatiras pomocu programa MMC Medic,freeware je i solidno koristan,a imas i nekih alata za spasavanje podataka mada je to vise za fotografe i slicno jer oni sa kojima sam ja radio izvlace uglavnom slike i video sa memorijske!
Pozdrav ,)

onu zakljucanu sam vratio preko mmc unlocker clip-a, doduse bez podataka posto je morala na formatiranje, a programi za vracanje podataka ne vide nista posle. Ali ovu drugu ne mogu nista, probao i sa mmcmedic, nije pomoglo. Ja sam se nadao da cu naci nesto na sajtovima proizvodjaca, kao sto postoji za harddiskove, ali nema nista za "lowlevel" format ili neke repair utilitie ...

Vrh Dno