Skinuh rush hour 3
rush.hour.3.2007.720p.bluray.dts.x264-hv.mkv
I kada preko ConvertXtoDvd pokusam da prebacim fajl u DVD nemam zvuk. SLika je ok, prevod takodje, ali zvuka nema. Kako da dobijem zvuk?![]()
ConvertXtoDvd treba da prepozna dts, kod mene ver 2.99 (3 rc2) najnormalnije prebaci u dvd sa zvukom. Ako bas nece mozes da izvuces audio sa vec pomenutim mkvtools pa da ga ubacis naknadno u ConvertXtoDvd, imas opciju add audio i naravno iskljucis zvuk sa filma (vidi atach).
Skinuo sam tu verziju koju ti imas. Prepoznaje dts ali kada ga iskonvertuje zvuka nema.
Kako da izvucem samo audio iz MKV kontejnera?
ja bih rekao da je moooozda problem u playeru koji ne prepozna dts kad pusta dvd....
u krajnjem slucaju propusti dvd kroz decryptor vidi da li moze da demuxuje zvuk... ako moze, onda ga ima i player brlja...
inace mi je ta ideja konverzije 720p u dvd grozna i vise puta sam izrazio svoje "odusevljenje" tom operacijom...
U pravu si. Problem je u player-u jer, recimo, media player classic ne pusta DTS zvuk sa ripovanog mkv u DVD, dok je PowerDVD pustio bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari