Šta je novo?

mkv 2 divx/xvid

joriq

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
795
mislim da je vec bila tema, i rasprava zasto to raditi, ali ne mogu da je nadjem. Elem, kojim programom i kako re-encodirati mkv (u pitanju je epizoda serije, oko 1.1GB) tako da se dobije divx ili xvid od ~350MB, uz odgovarajucu nizu rezoluciju? Probao sam i VirtualDubMod (ne moze), Dr.DivX (fajl koji se dobije secka, a ako se stavi 2-pass, zaglavi se na pocetku drugog prolaza) i Ati AVIVO (neka starija verzija, dobije se manji fajl, ali iste rezolucije, pa je rezultat dno). E da, i Total Video Converter, koji syebe screen ratio... Ponestaje mi ideja :trust:
Pozeljno da je program jednostavan, znaci ubaci se mkv, izabere izlazna rezolucija i velicina fajla, i da cepa, i pozeljan takodje batch encoding :)

super

pa tako mi reci :d Reko' samo komentarises sa "super", inace nikad cuo za ovo programce. Predpostavljam da ga koristis kad ga preporucujes?

Za post "super" je dobio warn :) a za post sa linkom je dobio povlacenje warn-a.

Moja greska, izvinjavam se ;)

:whip: da se zna red :d

Poslednja izmena:
ok, skinuo, probao, rijesio sam problem sa slikom, ali nikako da skontam: mkv koji imam je ocigledno 5.1, kad iskonvertujem sa Superom, imam da biram 1 ili 2-channel, a rezultat je isti: dobijem samo muzicku podlogu bez glasa?? Ima li lijeka ovome, u skromnim opcijama ovog programa nisam uspio nista da pronadjem...

ja bih probao da konvertujem bez menjanja zvuka? mozdda bi to resilo problem? imas tamo da mu kazes direct copy... nije mi prog trenutno pri ruci, pa ne mogu da ti kazem da li je 100% tako...

Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
Probaj sa ovim mozda uspe, ja ga koristim za te stvari.
:wave::wave::wave:

ja bih probao da konvertujem bez menjanja zvuka? mozdda bi to resilo problem? imas tamo da mu kazes direct copy... nije mi prog trenutno pri ruci, pa ne mogu da ti kazem da li je 100% tako...
onda bih dobio 5.1 zvuk, velikog bitrejta i ac3 ili tako nekog formata, to svakako ne bi radilo na kucnim DVD plejerima.

probacu taj Allok, mada hm, iz naziva ne zvuci bas obecavajuce (3GP PSP MP4 iPod Video Converter).

Nazad
Vrh Dno