Šta je novo?

MK racunari?

PoisonFree

Čuven
Učlanjen(a)
28.07.2004
Poena
619
ortak moj hoce da pazari neku konfiguraciju kod njih pa ga zanima kakva je firma, posto su im prilicno ok cene. ja nisam nista kupovao kod njih tako da nemam pojma a on se plasi (posto je vec imao slicno iskustvo) da ako se nesto desi posle nece da priznaju garanciju i slicno....

Znam u Zrenjaninu puno ljudi koji su kupili konfu kod njega i uglavnom su svi zadovoljni.
Ali kod njega ces naci ISKLJUCHIVO mainstream komponente. Znachi nista od 6800 i sl.
Ima prodavnice u BGDu, NSu ZRu.

Moja devojka je kupila pre nedelju dana kod njih komp, i naravno, sve radi OK. Snime ti sav osnovni softver koji ti treba, ali zato ne daju fiskalni racun nego onaj obican, koji, u sustini, ne vredi nista. Daju i garanciju, ali, na primer, na rezace daju 6 meseci (a po zakonu moraju da daju minimum 1 godinu). Mislim, rade u sivoj zoni, ali nece da te zeznu tipa, kazu ti 9600, a uvale 9600SE. I rade besplatnu isporuku u Beogradu.

I jos nesto, firma im je u stanu, u jednoj zgradi...

Ne znam da li to ima kakve veze sa njihovim cenama?
Hmmmm

pre oko 1-1,5 godinu su moji prijatelji kupili kod njih komp,
sve i dalje radi ok.

znam da je u stanu, isao sam ja sa njim do njih posto se on bas nesto i ne razume preterano, pa me je to malo, da kazem uplasilo 🙂 takodje me je zanimalo to za fiskalni racun...ali dobro, ja cu mu preneti, pa cemo videti.

a sto se tice komponenti, u principu imali su sve sto mu treba, doduse to i jeste neki standard, i meni je takodje bas zacudilo to sto je na rezac garancija 6 meseci, ali dobro... sta da se radi 🙂 na njemu je da odluci.

Garantujem da te niko u toj firmi nikad nece zavrnuti. Toliko!

Evo moj otkaj je kod njih kupio komp i zaista je dobio ono sto je tazio jedino moram da im zamerim je to sto kada su safili hard disk slomili su sraf u hardu tako da nismo mogli da izvucemo hard nikako sem secenjem kucista 🙂

Inace sve ostalo je ok..

Pa komp je kod njih kupljen, trebalo je samo da odnesete komp da vam oni to reshe!

Moja prethodna konfiguracija je bila kupljena kod njih, doduše, tada su radili u jednom lokalu na novom beogradu, preko puta sava centra. Takođe, mogu da kažem da su maksimalno korektni. Čak su mi uvažili garanciju nakon 10 meseci za stvar za koju to nisu trebali. Naime, svojom neodgovornošću, kućište mi je bilo puno prašine, a ventilator na grafičkoj do te mere napunjen istom, da je prestao da radi, a grafička se pregrevala do te mere da je non-stop resetovala komp. Likovi su mi zamenili grafičku za novu (!?), mada nije bila neka grafička, ipak su mogli da me otkače jer sam sam bio kriv.

P.S. nije bilo šanse da se dotični ventilator očisti.

Nazad
Vrh Dno