Šta je novo?

mission753

milanbb

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
02.11.2000
Poena
770
Pitam za jednog druga:

"Imam par Mission-a model 753. Jedan od visokotonca je pregoreo pre nekoliko meseca. Odneo sam ga na servis, medjutim nakon premotavanja karakteristike nisu kao pre.

Da li se negde mogu naruciti nove kalota. I ko bi to mogao imati na lageru?

U varijanti dolazi I zamena sa nekim drugim kalotama!!!"

Hvala na odgovorima

milanbb je napisao(la):
Pitam za jednog druga:

"Imam par Mission-a model 753. Jedan od visokotonca je pregoreo pre nekoliko meseca. Odneo sam ga na servis, medjutim nakon premotavanja karakteristike nisu kao pre.

Da li se negde mogu naruciti nove kalota. I ko bi to mogao imati na lageru?

U varijanti dolazi I zamena sa nekim drugim kalotama!!!"

Hvala na odgovorima

eeeeeeee...

Ne radi se to tako. Ako neko ozbiljno to radi, onda se urade kompletna akusticka i elektricna merenja, pa se preradi skretnica, koja se prilagodi tom visokotoncu koji se ugradjuje (ili premotanom ili nekom drugom, novom). Vecina onih koji rade premotavanja o tome ne zna, ali, ama bas nista, nego taj posao rade zanatski, kao vulkanizer ili obucar. Zakrpe i cao! Da li si nekada chuo da je neki vulkanizer projektovao nov automobil?? :D
Ali onaj posao, koji mora da se odradi se, naravno, i naplacuje. :p
Pitanje.
Ne mogu da se setim modela, slicne su im oznake. Da li je to model sa 3 mid-bassa i visokim, podnostojeci?

Re: Re: mission753

notax je napisao(la):
Ne mogu da se setim modela, slicne su im oznake. Da li je to model sa 3 mid-bassa i visokim, podnostojeci?

Cini mi se da je to neki sa 4 mid-bass i visoki (osim ako se 753 i 753 freedom ne razlikuju)

Re: Re: Re: mission753

milanbb je napisao(la):
Cini mi se da je to neki sa 4 mid-bass i visoki (osim ako se 753 i 753 freedom ne razlikuju)

To su ti, samo sam lose izbrojao. :D
Nisu to tako jeftine kutije, za nase uslove.
Bolje bi bilo da taj posao odradis kako treba.

Hvala

Nazad
Vrh Dno