Šta je novo?

Misonja za lap

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Oduvek sam mislio da je potpuno glupo uzimati malog misa zato sto je za lap. Ipak, radio sam na nekoliko manjih modela i ispostavilo se da su bili veoma prijatni za rad jer nemam veliku saku (ne ni malu vec neka sredina).

Razmisljam da li da uzmem sledece:
1. MICROSOFT Wireless Notebook Optical Mouse 3000
2. MICROSOFT Wireless Notebook Optical Mouse 4000
3. LOGITECH V220 Cordless Optical Mouse

Svi su pribliznih cena (relativno jeftini modeli). Citao sam testove po netu i vidim da im i baterije fino traju. Pretpostavljam da je neko vec trazio sa sebe i poredio ove modele pa me interesuju vasa iskustva.

Evo ja na lapu furam ovaj pod br. 2 :) tj MS Wireless Notebook Optical Mouse 4000 i mogu ti reci da je sasvim solidno resenje. Koristi jednu AA bateriju koja bas dugo traje. E sad neke moje zamerke (mislim nista preozbiljno) je to mu je receiver malo poveci (doduse priblizno isti kao i kod ovog logitecha koji si naveo - meni se bas svidja onaj malecni kod Nano serije al` su ti i skuplji) pa ako ti stoji sastrane mozes da ga dokacis rukom a i sam mis nije nesto preterano otporan na padove :D - ovo mi je drugi, posto sam prvi slucajno zakacio u zaletu :d pa je leteo preko cele kancelarije i nije preziveo pad :p (ne pokusavati kod kuce :p)

Ja generalno imam veliku saku i kod kuce furam DeathAdder-a, ali mogu ti reci da bez vecih problema koristim i ovog malisu :) Znaci, sasvim ok kupovina u tom cenovnom rangu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno