Šta je novo?

Misljenje stucnjaka o komponentama...

brey nopax

Čuven
Učlanjen(a)
03.11.2003
Poena
601
AMD BARTON 2500+ /333FSB, Box
Epox - Mercury 8RDA3I NForce2 Dual Channel
256MB, DDR DRAM, 400MHz, PQI
Gigabyte ATI RADEON 9200,128MB, VIVO
DVDRW Pioneer 107
INTEL 56K HARDWARE
MIDI TOWER ATX, 350W Silver/Blue USB2.0

Genius NETSCROLL+ Eye BLUE Optical PS/2
Chicony KB0108 Multimedia

Prvenstveno, kako se slazu, a zatim i da li postoji bolje za iste pare

Poslednja izmena:
nisi napisao koja je cena,inace sve je korektno ,samo vidi da je graficka sa 128bita memorijom...eventualno ako te zanima da malo overklokujes(dodatno ubrzas i to primetno) mozes umesto tog procesora da kupis barton 2500+ i ako te zanimaju igre dodaj jos 256mb ram-a......

Floyd je napisao(la):
nisi napisao koja je cena,inace sve je korektno ,samo vidi da je graficka sa 128bita memorijom...eventualno ako te zanima da malo overklokujes(dodatno ubrzas i to primetno) mozes umesto tog procesora da kupis barton 2500+ i ako te zanimaju igre dodaj jos 256mb ram-a......
A jesi li ti procitao sta je covek napisao? :D

AMD BARTON 2500+ /333FSB, Box
...

Ja bih misa promenio. Taj genije ima jadnu optiku - mnogo bolji izbor za iste pare je Logitech USB opticki. Ima ga svuda po gradu i cena mu je od 10-14e, kako gde.
Sto se tice graficke - pokusaj da nadjes Ti4200 VIVO, otprilike je 10tak e skuplji, ali ces zato na njoj moci i da se pristojno poigras.
Sve ostalo OK zvuci, samo dodaj jos jednu 256-icu da bi ti ploca radila u Dvokanalnom modu (ako nisi na to vec obratio paznju)...

Lepo su ti ljudi napisali. Uzmi DTK 300 w midi tower kuciste i dodaj jos 256 Mb memorije, a ako si tanak sa parama, uzmi 1800+ procesor umesto Bartona i za razliku dodaj tu memoriju.

Crni je napisao(la):
Video sam da je editovao pre tvog posta.......hehehe

Izgleda da je bio malo brzi :D

:wave:

krenuo sam da pisem poruku pre njegovog edit-a i to je jasno,sad zasto mi je trebalo toliko vremena-recimo da mi je nesto drugo odvuklo paznju...hehe...inace imao je nameru da kupi XP2000+.... :smoke:

Sasvim solidno.. Samo graficka i nije bas za igre.. Mislim ako si neki strasni gamer.. moj ortak ima radeta 9200 i istu konf. i neke igre malo koce.. nije strasno ali ako si zaludjenik onda uzmi nesto jace.

Kakvi su ovo Mercury Epox-i?

Da nije to epox koliko je škoda vw?

Pitao me baš prijatelj i ja sam rekao da ne uzima, inače su te mercury ploče su 10ak € jeftinije od epox-a.

mojo_jojo je napisao(la):
Kakvi su ovo Mercury Epox-i?

Da nije to epox koliko je škoda vw?

Pitao me baš prijatelj i ja sam rekao da ne uzima

Jedan prijatelj manje. :d

Na osnovu čega tvrdiš da je ploča promašaj? Imaš li neka iskustva sa njom ili samo na osnovu naziva?
Ploča je najbolje što možeš da kupiš kod nas za te pare.

Da li znaš kakva je razlika između tzv. prave i ove ploče? U ceni i u pakovanju. Ako si spreman da za pakovanje platiš 10+ Eura, izvoli.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno