Godine odose, jos malo pa penzija, kupio bih neki laptop kada odem u vikendicu na pecanje. Nista zahtevno ali hteo bih barem da mi otvara glatko net, razmisljao sam o ovom modelu, hvala
Који је буџет ?Godine odose, jos malo pa penzija, kupio bih neki laptop kada odem u vikendicu na pecanje. Nista zahtevno ali hteo bih barem da mi otvara glatko net, razmisljao sam o ovom modelu, hvala
Laptop HP 17-cp2451ng 17.3 FHD/R5-7520U/16GB/NVMe 512GB/US/9K5T3EA
Hvala na brzom odgovoru.Odlican za tu namenu.
Застарели процесор.
Pišem iz iskustva jer sam uvek nabavljao penzioneru laptop-ove od 17 incha na njegov zahtev ( veliki ekran, bolje se vidi,...). U par godina 3 je promenuo bas zbog lose izrade, velicine, gabarita,...jednostavno se izlomi plastika , sarke,... Sad sam ga ubedio da uzme 14 incha. U roku od par sati se navikao na velicinu, i kaze da je bio lud sto je uvek trazio veliki laptop. Za displej windows ima skaling tako da veličina ekrana nije problem uopšte.Čovek ide u penziju, nije to više vid kao nekad da se jure slova po 13"...😇
Такође сваки лаптоп има дијагоналу и видљиву дијагоналу.Pišem iz iskustva jer sam uvek nabavljao penzioneru laptop-ove od 17 incha na njegov zahtev ( veliki ekran, bolje se vidi,...). U par godina 3 je promenuo bas zbog lose izrade, velicine, gabarita,...jednostavno se izlomi plastika , sarke,... Sad sam ga ubedio da uzme 14 incha. U roku od par sati se navikao na velicinu, i kaze da je bio lud sto je uvek trazio veliki laptop. Za displej windows ima skaling tako da veličina ekrana nije problem uopšte.
Edit.
Njegovoj sestri od 85godina sam uzeo polovan thinkpat t14 gen 1. Pre toga imala HP 17incha. Ispao sa krila i pukla plastika kućišta,
Taj R5 7520 zajedno sa R3 7320 su jako neobična serija - oba imaju po četiri Zen 2 jezgra, razlika samo u klokovima, i što je još čudnije podržavaju ddr5 memoriju.
За 60.000 ?Svakako bolje ići na 6-jezgarne rajzen "petice", to više znači nego razlika u odnosu na ddr4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari