Šta je novo?

Misljenje o ESI PRODIGY 7.1 HIFI?

Don Workinson

Slavan
Učlanjen(a)
02.09.2009
Poena
320
Imam ponudu da uzmem novu ESI PRODIGY 7.1 HIFI za ~7.000 din pa me interesuje da li neko ima iskustva sa njom?
http://www.thomann.de/gb/esi_prodigy_71_hifi.htm

Planirao sam da uzmem Asus Xonar ST + Microlab Solo 2 + AUDIO TECHNICA ATH-AD700 sluske ali sam odustao od Microlab-a...kasnije cu uzeti neko ozbiljnije ozvucenje pa me interesuje kakva je ova karta u odnosu na Xonar ST i da li vredi dati 2x toliko za Xonar? Ovaj prodigy mi deluje ok za muziku al ne znam kakva je za igre? Kakav je Xonar DX/D1 u odnosu na nju? Deluje mi da su tu negde u istom rangu ili se varam?

Poslednja izmena:
To je bivsi Audiotrak Prodigy, verovatno je ESI kupio Audiotrak.
Karta je prilicno poznata, vazi za odlicnu.
Xonar ST(X) je verovatno bolji za stereo od Prodigyja koji je opet vrlo verovatno bolji od Xonar DX.
Mislim da je odlicna kupovina za te pare.
Misko je imao ovu kartu a sad cini mi se ima STX pa bi mogao o tome nesto da kaze.:)

Da to je bivsi Audiotrak kolko sam ja skontao... Meni deluje ko dobra kupovina, a ako mi se ne svidi prosledjujem je ortaku :D Trenutno sam na 2.1 Logitech Z-4. Al kao sto rekoh posle cu uzeti malo ozbiljnije ozvucenje. Nisam jos odlucio sta [iskreno i ne razumem se bas najbolje] al ima vremena do kraja godine. Ortak muzicar ce da mi pomogne u izboru. Da ne tupim previse.

Misko javi se! :D Bas me zanima tvoje misljenje i koja je razlika izmedju ove dve zvucne? Ako bi mogao malo opsirnije? Unapred zahvaljujem. :wave:

Za te pare skroz ok kupovina karta je u rangu sa x-fi music, malkice losija od STX koji promil. Za igre pojma nemam kakva je ne igram :)

Vrh Dno