Šta je novo?

Mislim da je 3DMark03 pobrljavio ??

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Radio sam neki o/c na svojoj mashini, 10.5x214Vcore=1.775v, Vddr=2.9 i izgurao 1477 ... posle nekog vremena ja opet probo malko da ga clocknem i stavim 11.5x200 ( chisto da vidim dokle moze cpu ) na Vcore=1.9v, Vddr=2.9 i pustim 3DMark03 da mi vrti 3 puta i on zavrshi i prikaze mi 5519 :hair: :shock: ( sad sam po prvi put iskljuchio iz taskmanagera sve zivo shto mi nije trebalo ... mada to verovatno nema veze 😛 ) ....
nishta mi nije jasno ... jel se to 3DMark03 zeznuo pa umesto 1 upiso 5 ili shta ??? ... :S:

btw kakav je skor za ovu moju konfiguraciju ??? :eyebrows:

:wave:

Prilozi

• 1477.webp
    1477.webp
    20.2 KB · Pregleda: 117
  • 5519.webp
    5519.webp
    20.4 KB · Pregleda: 134
Pobrljavio je... na 9800XT, XP-u na 2400 MHz i magistrali od 220 MHz, sa giga rama, dobijam oko 6300... Dakle, to sto ti imas je nemoguce...

byMaX je napisao(la):
Pobrljavio je... na 9800XT, XP-u na 2400 MHz i magistrali od 220 MHz, sa giga rama, dobijam oko 6300... Dakle, to sto ti imas je nemoguce...

Pa predpostavio sam ... ali ... bla ... aj uradicu opet pa da vidim shta ce onda da kaze ... :whip:

.... nego jel se desilo ovo nekom nekada .. mislim .. stvarno je neverovatno ??
:wave:

troll's lair 96fps 🙂
tu je došlo do nekog *****a...

Vojkan je napisao(la):
troll's lair 96fps 🙂
tu je došlo do nekog *****a...

Nije jedini 😀

Ima jedan sa 9600 na Futuremark- u upisan, kome je isto Troll's Lair nachisto odlepio 😀

Pu, majku mu, sto se meni nekad ne desi ovako nesto! :d

Ma, sa tom grafikom, nemoguce. Sto kaze Car, sto se to meni ne desi. Ja sa XP-om na 2.3Ghz i 9800pro imam 6250, 37 fps u troll's lair. Sada mozes da se hvalis i izazivas ljude da probaju da sa takvom grafickom postignu takav skor. Ti samo trebas da postujes te rezultate na net i imas dokaz. Bas me zanima ima li neko sa R9000 ima >5000 3DMarkova. A to tripovanje sam i ranije vidjao, jos krajem prosle godine kada sam se ja sa time zezao bio je neki lik pri vrhu tabele koji je imao za 1gh nizi takt na procesori i za 100Mhz na grafickoj (R9800pro) i imao je oko 100 poena vise od sledeceg na listi koji je imao R9800XT. Tako da se te stvari desavaju (oba su bili intel-i). Nego sto ne napises koji ti je build taj 3DMark?

btw. posto sam se malo pre logovao da vidim koliko sam imamo fps u troll's lair, video sam da je onaj ludi finac macci pre jedno mesec dana postigao 10008 3DMarks. RESPECT.

milenkoc23 je napisao(la):
.......Ti samo trebas da postujes te rezultate na net i imas dokaz. Bas me zanima ima li neko sa R9000 ima >5000 3DMarkova..

...chekaj ...ozbiljno ili ...bukvalno se vidi da je 3DMark zeznuo stvar 😛 .. ne moze samo troll's lair da bude nabudzen ....
......btw probao sam da se nakachim da postujem rezultate ( ne ove, naravno ... ) i ... nisam uspeo ... moze mala pomoc ... neki link sa onim tabelama i tako to 😉 ... ono ... lozenje 😛 😀 :d

.......Nego sto ne napises koji ti je build taj 3DMark?

3DMark 2003 Pro 320

Nisam stigo da uradim opet ... mozda bude vishe 😀 :d 😛

E, jebi ga, ne mozes da postujes rezultate zato sto primaju samo build 340. Steta. A da bi postovao rezultate treba samo da pretisnes dugme "Online ResultBrowser" koje ti je kada pretisnes Options tamo blizu Result. Ili ga imas odmah kada ti izbaci prozor sa rezultatom. E da samo imas 340patch... I da ako ti je taj pro crack-ovan onda takodje ne mozes da postujes rezultate. Moraces da ga uninstall-iras i da izbrises kljuc u registriju u kome je zapamtio tvoj serial i da instaliras ponovo bez upisivanja nelegalnog serial-a. Takodje 3DMark kada se tripuje ne mora da bude samo troll's lair, posto ima neki lik koji ima ~8400, sa manjim taktom na grafickoj i sa svim rezultatima oko mojih (ima intel na 3.5, imam i ja ali trenutno je "out of order"), ali sa ~95 fps u nature.

Chemu sluzi taj crack ako cu moci da koristim 3DMark i bez njega ( jel cu moci ) ??

A jel mogu sa pristupim onim rezultatima, ne moram da postujem nishta ...samo da vidim ... da uporedim ... ima li neki link ... ja buvao malo tamo po sajtu (na kratko) ali nisam nabasao ni na kakve rezultate ???

Poslednja izmena:
E, ******, ne primaju build320. Steta, Bedak... Primaju samo build340. Mada ne mora 3DMArk da se *****e samo u troll's lair nego moze i u nature takodje. To je ono sto sam ja video.

E, ******, ne primaju build320. Steta, Bedak... Primaju samo build340. Mada ne mora 3DMArk da se *****e samo u troll's lair nego moze i u nature takodje. To je ono sto sam ja video.

E `ebi ga ... moj rade ne podrzava nature ... mada nema veze ...

a kakav je skor za ovu moju makinu ... mislim na ovaj oko 1500 ... jel to OK ??

Dok sam imao Tusl2-c, Tualatin 1.2GHz, 256MB, Msi Gf3Ti200, dx 8, rezultat je bio 1313.Valjda je ok.

E ja sam sa falicnim forceware drajverima u 3dmarku imao oko 50 puta veci fillrate od radeona 9800xt..a imam samo gf2mx400->krsh drajveri i 3dmark 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno