Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Video sam u metrou neke verbatim miseve za notebook, ne izgledaju lose, a moze i da im se prikaci usb kabl. Kostaju oko 1500din. Takodje imaju i neki logitech za 1700-1800, trebalo bi i on da je ok. Imaju i malo bolje logitech miseve za oko 2500.
Iskreno ja ne bih od wireless uredjaja kupovao nista osim Logitech-a. 2 puta sam se *****'o ali treci necu.
Moja preporuka su:
Logitech NX60
Logitech RX700
LOGITECH V320- tenutno je na akciji
Mozda i Logitech M205 uzeti u obzir.
Ja sam u metrou u ns kupio bezicni opticki mis marke ACME model MW02 (ima i mw03 koji je malcice skuplji) http://www.acmepro.eu/en/catalog/mouse/
Litvanska firma Kontam da se probijaju na trziste miseva, sa nizom cenom, ali sasvim ok kvalitetom!
Najvise sam ga uzeo zbog nano prijemnika, a posle mesec dana koriscenja, radi perfektno, jos su u njemu 2 AAA baterije koje sam sa njim dobio. Bez ikakvih problema po raznim podlogama raznih boja. Domet je do 10 m. Nije kvalitet izrade vrhunski kao kod mog zicnog misa Logitecha RX1000, ali nije ni kao kod najjeftinijih Geniusa od 250-300 din a ima i 1 god. garancije.
Za cenu od nekih 1200-1300 (ne secam se), ja sam zadovoljan
Baci pogled i na Microsoft Wireless Laser Mouse 6000
Pogledaj na sajtu imas product tour i videces kako je resen prijemnik, moze se spakovati u samog misa kada ga nosis.