Šta je novo?

Mis u levoj ruci?

Dorry je napisao(la):
Typo greska, zbunjujem se k'o nenormalan u poslednje vreme :mad:

Ne desna, vec LEVA ruka, ja sa desnoruk :smoke:

vidi se
:p

ja sam levoruk ,i mog mousa drzim levom rukom , ali mi i nije neki problem desnom!
...mislim da se moze nauciti koriscenje misa sa obe ruke, ali ne i u nekim "pucacinama"
iz prvog lica gde ipak treba odredjena preciznost brzo!!! ponavljam mogu i desnom rukom ,ali samo u windows-u "neke aplikacije"

Bogami ja ga drzim desnom, a i kada bih ga stavio sa leve strane tastature pao bi dole, kazu ljudi to neka gravitacija, sta li je ne znam, ali tako sam cuo. Kazu ne moze da stoji na nicemu, posto nema mesta, tastatura je na 5 cm od ivice (i marice) stola.

Jesam desnjak, ali mogu da pisem i levom opusteno. To sam naucio u skoli na dosadnim casovima. Ali lemilicu NIKADA ne bih mogao da drzim u levoj pa ne znam sta da je!

Ja sam levoruk za sve osim za kompjuter.To mi nikad nije bilo jasno.Mis mi samo odgovara da drzim u desnoj ruci.Pucacine igram desnom rukom,voznje igram desnom rukom (strelice).Itd...weird...Mora da sam neki mutant.Hibridni levodesnoruk. :d

Jeste li videli levoruku tastaturu?
Numericka tast se nalazi na levoj strani, a ne na desnoj :d

Levoruk sam ali nemam nikakav problem sa korishtjenjem misha u bilo kojoj ruci [inache je u desnoj po obichaju]

Zato Logitech pravi miseve koji odgovaraju i levacima. Mada po svemu sudeci vidim da ima svakakvih slucajeva ima i da ce sve vise i vise biti firmi koje ce morati da optimizuju svoje miseve za obe ruke, pogotovo za one koji imaju 3 misa :d

supermenx je napisao(la):
Jeste li videli levoruku tastaturu?
Numericka tast se nalazi na levoj strani, a ne na desnoj :d

?? de to ima da se kupi??

zendraqla je napisao(la):
Zato Logitech pravi miseve koji odgovaraju i levacima.
Retko. Skoro svi bolji modeli su oblikovani za desnu šaku. Microsoft više pravi simetričnih modela pa ih zato korisim iako bih više voleo Logitech.

Nisu valjda prestali? Pa pocetkom ludacke fobije za counter strike-om prvi dobri modeli tipa mx300 (koga i ne racunam bas u grupu dobrih miseva) i mx500 su naspram Microsoft Intelli 3.0 bas bili optimizovani i za jedne i za druge.

Zanimljio :D

Ja sam dešnjak i sve radim desnom rukom osim kada se igram. Onda tastaturu prebacujem desno a miša u levu ruku. Ne igram na WSAD tasterima nego igru prekonfigurisem na strelice.

Strategije igram desnom rukom a pucačine levom.

A sve je počelo sa wolfenstain3d i doom1 i 2 pošto sam te igre igrao na strelice. A i kako drugačije? To je bilo doba DOS-a a miša nisam imao.

Posle kada je došao prvi quake i njega sam jedno vreme igrao na strelice skroz bez miša. Look up i look down u mi bili mapirani na tastere A i Z. :D

Posle sam bio primoran da počnem da koristim miša. Ali sam i dalje ostao na strelicama, lakše mi je bilo da se naviknem da vozim miša levom rukom nego da vežbam opet da se krećem levom umesto desnom na WSAD tastere.
:smoke:

Sve je stvar navike. Moj brat je levoruk, ali miša nikada nije ni pokušavao da koristi levom rukom.

U RL sam "oboruk" :) ,tačnije više idem na levu ali pošto je moja keva nadžak kao malog me je forsirala da desnu koristim pa sam recimo sa leve ruke prešao da pišem desnom :) stvari bacam levo rukom ,a što se tiče mišta koristim ga desnom ali ni levom nisam loš :type:

ufff koja poruka :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno