Intelija bijem često u igraonici, imam dosta svedoka, ne zato što to želim, nego zbog nervoze i napetosti.bigone je napisao(la):Cekaj, sad Dzordane, da te ja pitam nesto, prvo:
Da li taj tvoj MS intelli, kad ga roknes o zid, da li on posle radi, ili kada ti ljusne na patos, e, o tome se radi, a ovde nema mnogo da se izgubi, a sad da dam 25 eura oko 2000 dindzi za *****i mis, tesko
Drugo: Jos nesto jel' ti ono pichis makar rekreativno basket?
ntelija bijem često u igraonici, imam dosta svedoka, ne zato što to želim, nego zbog nervoze i napetosti. Košarkom se bavim polu-aktivno. PS. I dalje stojim iza svog principa, da će ono što držim (miš/tastatura), u šta gledam (monitor) i ono šta slušam (zvučnici) biti najbolji mogući ili makar težiti ka tome da budu zamenjeni boljim. Procesori i grafičke i onako dođu i odu, periferije mnogo duže traju.
Nije tačno, taj Genius optical je definitivno bolji od svakog kugličnog miša. Ja sam ga kupio iz *******cije, ali se pokazao kao sasvim dobar pa više i ne razmišljam o kupovini drugog (uzgred, negde ovde imate tekst čoveka koji se žali da mu optički Logitech jako loše radi).Invader je napisao(la):Koliko znam taj genius optical je gori od kuglicnog misa
Ako može samo mala korekcijaInvader je napisao(la):A4 tech kuglicni mis, je najbolji kuglicni mis koji postoji...
WOOOOW, drzim se ja moga A4Teha :bottle:Bane® je napisao(la):Ako može samo mala korekcija... mislim da je najbolji kuglični miš Razor Boomslang 2000... ok, malo će teže da se nađe, ali pre par godina su aukcije na ebayu za ove miševe prelazile i 200 dolara za komad
... polovan
Postoji nešto što se zove garancija...Corey je napisao(la):U pravu si.Samo je loša stvar ako daš za misa 40 evrića a on ti se sjebe posle mesec dana.
Na svaki miš za koji se i malo isprsiš, dobićeš garanciju.Wolfman je napisao(la):Ko daje garanciju na miseve???
Pa sad baš... Reći da je najbolji koji postoji malo je preterano, ali to jesu dobri kuglični miševi, ja sam ih koristio godinama. Ali, dobri su dok rade. Mana im je da često senzori koji registruju pokretanje onih točkića oslabe i miš postane potpuno neupotrebljiv. Znam za niz takvih primera, mada ja još uvek imam jednog koji savršeno radi (ali imam i jednog koji ne radi).Invader je napisao(la):A4 tech kuglicni mis, je najbolji kuglicni mis koji postoji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari