Šta je novo?

MIS+PODLOGA

Serbian91

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2009
Poena
350
Poslednja izmena:
Imam ja tu podlogu za misa vec dosta dugo vremena, dobio iz inostranstva. Meni je vise nego odlicna. :)

A mis bih uvek uzeo Logitech i samo Logitech. Imam neki G5, prezadovoljan sam.

Tu podlogu uzimam 100% :)

Sto se tice misa , videcu jos . Ovaj G500 moze da posluzi jos malo :)

Razmisljam da uzmem Logitech G9X , mada malo je skuplji . Jel vredi tih para ?

Mogu samo da kazem sve najbolje o Roccat Kone misu koga posedujem skoro 2 godine.
Posedujem i njihovu podlogu Sense, medjutim, sa njom nisam prezadovoljan. Mislim da je bolje uzeti SteelSeries podlogu...

Poslednja izmena:
Kone je fantastican. Bas bih voleo da probam novi Kone+, ali je definitivno preskup (oko 80e). Roccat pravi sjajnu opremu tako da nema greske ni sa Kova, samo je pitanje kako ce ti lezati u ruci. meni deluje kao da je malo manji mis.
Razer ne podnosim.

Sense podloga je ok. Koristio sam je sa NZXT Avatar i bio sam zadovoljan. Mislim da nema neke bitne razlike izmedju danasnjih gaming podloga i da vecina miseva radi isto na svim boljim podlogama.

roccat,mx 518,skori svi razer misevi imaju "mouse prediction",proguglaj taj pojam da ne pisem ja
uzmi ovaj mis http://www.itsvet.com/proizvod/microsoft-intellimouse-explorer-3.0/comp_comp_mouse/43/873 ako igras fps igre i bitna ti je preciznost i pouzdanost.mis ima 400dpi(to veruj m nije mana,sva ta prica o dpi je marketinska fora)
on nema mouse prediction i kvalitetan je i pouzadan.jedima mana nekim ljudima je sto im ne izgleda gejmerski i bocni tasteri i mouse wheel su glasni

za podlogu uzi neku jeftiniju,ne zaleci se na ove skupe jer neces bolje igrati sa s njima

uzmi npr acme podlogu za misu ili neku drugu jeftiniju

roccat,mx 518,skori svi razer misevi imaju "mouse prediction",proguglaj taj pojam da ne pisem ja
uzmi ovaj mis http://www.itsvet.com/proizvod/microsoft-intellimouse-explorer-3.0/comp_comp_mouse/43/873 ako igras fps igre i bitna ti je preciznost i pouzdanost.mis ima 400dpi(to veruj m nije mana,sva ta prica o dpi je marketinska fora)
on nema mouse prediction i kvalitetan je i pouzadan.jedima mana nekim ljudima je sto im ne izgleda gejmerski i bocni tasteri i mouse wheel su glasni

za podlogu uzi neku jeftiniju,ne zaleci se na ove skupe jer neces bolje igrati sa s njima

uzmi npr acme podlogu za misu ili neku drugu jeftiniju

+1. Ni ja nisam volio taj osjecaj jos davno dok sam probao MX518 od druga, kao da mi lebdi nekako. Ja imam
Microsoft Intelli Mouse Optical 1.1a koji ima optiku kao stari Intelli Mouse Explorer (ovaj noviji ima nesto kao
poboljsano) i sasvim je zadovoljavajuci a imam ga vec 8-9 godina i ispravan je :)

Nazad
Vrh Dno