Šta je novo?

Mis do 30 evra

Rista96

Cenjen
Učlanjen(a)
04.08.2012
Poena
159
Zeleo bih da kupim gejmerski mis do 30e pa em zanimaju vasi predlozi :)

A4tech Bloody V8M mozda?
Ima i neki softver sto ide uz njega.
Ima aluminijumske glajdere, par mojih prijatelja ga koristi i niko od njih nema zamerke, kabli mu u tkanini, sleevovan ako se tako kaze.

Ja sam licno dugo godina koristio vise x7 miseva dugo vreme, crkavali su jedino od besomucnog treskanja s moje strane, da nije bilo tako verovatno bi i dan danas neki od njih radili.
V8 Bloody je valjda neki naslednik x7 serije, mozda gresim.

Pogledaj kako izgleda, vidi jel ima neko drugi po forumu iskustva sa njim. Ranije je isao i za 20ak-e, ne znam koja mu je cena sad.

Edit: Odlicna mu je cena u shopu koji je povezan sa ovim forumom.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Preporuka za A4tech X7-747H, koristim ga vec tri godine i radi kao prvog dana. Dpi domet od 600-3600 u 6 podesivih profila. U softveru mozes da pravis makroe kakve ti dusa iste. Pooling rate je 1000HZ sa odzivom od 1ms. Da ne zaboravim da ima podesivu tezinu preko tegica i lep gumiran hvat za palac. U kombinaciji sa Razer Goliathus speed.

I mene uvek kopkalo sta je razlika izmedju M i obicnog ali me mrzelo da guglam :D

Neka moja logika je da bi ti glajderi trebalo da traju dok je sveta i veka tj. Da ce pre da crkne mis nego oni.

Ne znam koja je debljina aluminijuma i kako su zalepljeni, ali mi ne deluje kao da ce da se otkace kao klasicni posle vremena.

Sent from mTalk

Preporuka za A4tech X7-747H, koristim ga vec tri godine i radi kao prvog dana. Dpi domet od 600-3600 u 6 podesivih profila. U softveru mozes da pravis makroe kakve ti dusa iste. Pooling rate je 1000HZ sa odzivom od 1ms. Da ne zaboravim da ima podesivu tezinu preko tegica i lep gumiran hvat za palac. U kombinaciji sa Razer Goliathus speed.

+1 stick to the old school. :)

Ja imam a4 xl-747h, vec 7 godina. Izlgeda ofucano, kao da sam ga iz smeca izvukao, ali radi ko blesav:D. Jedina slaba tacka mu je skrol, koji se zaprlja nakon nekog vremena i pocne da brljavi. Otvorio, ocistio i ko nov.

+1 glas za A4 tech bloody sa metalnim nogicama best buy za te pare. Ja imam ovaj iz podpisa sa sve bloody podlogom. Radi ko zmaj 2 god.

Vrh Dno