Šta je novo?

Mis do 30 evra!

Učlanjen(a)
23.10.2013
Poena
150
Poz ljudi nov sam na forumu reg. sam se evo pre dva minuta,tako da sto se tice toga sam neiskusan.Ali upravo suprotno,iskusan sam po pitanju cs-a :)
Da predjem na stvar. igram cs aktivno vec nekih 6 godina.Posto nisam pri parama za komp,treba mi neki mis koji je naj naj precizniji i ima najbolju ergonomiju za cs,a opet i da izgleda stravicno :D.
Razmisljam izmedju:
http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-force-m7-thor/comp_comp_mouse/16/2247
http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-gm-m6980/comp_comp_mouse/16/1419
http://www.itsvet.com/proizvod/genius-deathtaker/comp_comp_mouse/41/2098
http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-xl-740k/comp_comp_mouse/40/745
http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-storm-recon-sgm-4001-kllw1/comp_comp_mouse/54/2204
!!!
Moj favorit trenutno je THOR!
Naravno bile bi pozeljne informacije i iskustva o ovim misevima i zasto preporucujete neki od njih.Mozete vi dodati neki ,nemoraju tacno ovi.Hvala.

najbolje bi bilo da prosvrljas do kolega kanterasa i do igraonica da vidis sta ti najbolje lezi u ruci...nekom mozda lezi thor ko budali samar a neko drugi ne moze da ga smisli...licno bi izbegavao gigabyte miseve, genius ne znam, msm da udaraju mnogo na sminku, a4tech x7 me je verno sluzio i jos sluzi kao sekundarni mis, gledam na njih kao na veoma zahvalnu budzet gejming firmu, mx518 je za mene najbolji mis ikada, kada se njegov stariji brat pojavio u igraoni [valjda bese mx510], to je bila ljubav na prvi pogled, koristio sam ga u svojim najboljim cs godinama, kad sam cepao cs online danonocno, posle sam uzeo g400 koji i dan danas koristim i nisam ni razmatrao neki drugi model, skoro sam 10 dana proveo na laptopu sa touchpadom, i kad sam dosao kuci i uhvatio g400, reakcija je bila vrhunska xD mis je stvoren za moju ruku...nemoj da se zaleces i nemoj da pucas na izgled, ebes izgled, treba da bude funkcionalan mis, dzaba izgled kad ga zveknes o zid sto nikog ne mozes da ubijes u kanteru...neostvarena zelja jos kad sam kretao sa kanterom nekada davno [~2003] mi je intelli, i planiram da ga kupim iz respekta prema microsoftu jer prave vrhunske periferije...za kraj jedna slicica :)

Uzmi steelseries sensei raw ja sam ga uzeo danas neces pogresiti I meni se cinilo da je ruzan i to je bio presudan faktor kupiti ili ne.Kupio sam ga i veruj mi nisam se pokajao.Svatices da nije bitno kako mis izgleda(sada mi je lep)treba da gledas ergonomiju,senzor to ti je sada bestbuy ja sam se odusevio.

Iskreno ni ja ne volim steelseries, ali za 3.5k deluje jedan sasvim OK mis, meni je Thor isto ono dobar mis ali na zalost probao sam samo left-handed verziju, X7 preskoci imam ga ja kajaces se kasnije, uzmi tj. nadji neki MX-518 to he odlican mis za cs..

Mislim da bi ti Storm Recon bio dobar - to je optički miš sa senzorom bez akceleracije, kao stvoren za CS igrača. Pitanje je samo da li bi ti legao oblik - nešto je viši nego što je uobičajeno, ali čini mi se sasvim ok.

Hvala svima na pomoci :)
Sto se tice steelseries-a ,ova akcija nece trajati vecno,a ja misa kupujem za nekih dvadesetak dana tako da ne verujem da ce tad biti dostupan po ovoj ceni.A sto se tice CM-a,mis je jako dobar vidim po komentarima,ali
cini mi se bas bas malih dimenzija.

I drugovi moji kao sto to obicno biva,kad isplaniras da das za komp 500 evra za nedelju dve budzet se magicno podigne na 700 evra :kreza:
Slusamo kako za par evra dobijamo mnogo vise,najbolje komponente su nam na dohvat ruke,pa sam ja odlucio da dam malo vise novca za mis u nadi da ce me bolje sluziti i da cu dobiti kvalitet.Naime,resio sam da probam visoko cenjeni Razer pa makar puko i 60 evra za mis.Kockica je pala na deathaddera 2013.
Cuo sam da ima najprecizniji opticki senzor na svetu i da je ergonomija fantasticna.Da li mislite da mis vredi tih para?Posto mu je cena nabudzena,mislio sam da uzmem a4tech 300mp podlogu posto igram na low sensitivu.Ova podloga inace ima pola metra :kreza:
Da li mislite da mis vredi tih para?

I ja sam gledao taj DeathAdder 2013 medjutim za mene je previse skup, jedino ako mu cena padne.
Dugo sam imao a4tech i fino me je sluzio ali se na kraju desni taster totalno zeznuo i morao sam da ga menjam. Moje najbolje iskustvo sto se tice gaming miseva je bilo sa pozajmljenim SteelSeries Xai misem , neverovatno je precizan i meni je savrseno lezao u ruci medjutim on se vise ne prozivodi a naslednik mu je kako vidim taj sensei raw tako da bih ti njega preporucio :)

GIGABYTE GM-M6900.
Sta mislite o ovom malisanu ? Kopija MX1000 od Logitech-a a cena krajnje popularna. Ima li ga neko ?

GIGABYTE GM-M6900.
Sta mislite o ovom malisanu ? Kopija MX1000 od Logitech-a a cena krajnje popularna. Ima li ga neko ?

Imam ja i zadovoljan sam skroz. Iskreno nisam mu nasao nijednu manu sem sto dioda ili sijalica, sta god da je, za dpi ne moze da se ugasi mada to i nije neka mana. Razmisljam da ga prodam sada i uzmem Sensei cisto jer je na akciji mada mi nije potreban, pogotovo sto ne igram igrice.

Vrh Dno