Jel' postoji sada neka fora da miruje fixni ili mora da se gasi? Posto mi je istekao ugovor za ADSL sa popustom, vracam se na SjBB... pa fixni... mora da leti sa racuna![]()
Поштовани,
Постоји могућност да се телефонски прикључак стави у стању мировања, најдуже 90 дана. Захтев за привремено искључење (одлазног и долазног саобраћаја) по захтеву корисника се подноси искључиво у пословници Телеком Србија а.д. уз фотокопију личне карте и то може тражити само корисник лично или овлашћено лице, (Овлашћење оверено у Општини или Суду), јер се потписом обавезује да ће доћи да активира прикључак у року од 90 дана. Месечна претплате долази на наплату иако је телефонски прикључак искључен по захтеву корисника. Ову услугу је могуће тражити само једном у току године. Приликом подношења захтева, претходни дуг (ако постоји) мора бити измирен.
Носилац претплатничког права или лице које има овлашћење може захтевати демонтирање (отказ) телефонске линије, одласком у пословницу Телеком Србија а.д, уз фотокопију личне карте, након чега се губи претплатничко право и телефонска линија бива демонтирана. Услуга демонтирања телефонског прикључка на захтев корисника се реализује на лицу места и иста је бесплатна. Приликом поновног подношења захтева за нови прикључак плаћа се пун износ од 5.900,00 динара, са ПДВ, за заснивање претплатничког права.
Приликом подношења захтева, претходни дуг (ако постоји) мора бити измирен.
Lepo rekoh - to je najbolja stvar iskljucenja fixnogKod mene u stanu je već neko vreme bukvalno iščupan telefon iz zida, jer me *****i iz banke/pošte/pekare zovu u 6 ujutru (?!) i nude svoje proizvode...
Vezano za ovu temu jos jedan razlog vise zasto ga treba ukinuti i ugasiti i unistitistigne mi racun za fixni op 700 din ,kako 700 kad ga i ne koristim,okrenem racun i vidim 500 Pretplata i 195. 195 dodatna usluga,odmah pozovem i pitam sta je to kad llik ladno kaze ponovno ukljucenje aparata jer je bio iskljucen jer prosli racun isto 500 din nije bio placen....ejjj ljudi 195 din za sta,500 pretplata za sta? za to sto ne koristim fixni...pa to je stvarno strasno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari