Šta je novo?

Miror's Edge Olozen

Snajperist

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2008
Poena
304
Dice i EA javljaju da ce PC verzija igre Mirror's edge kasniti u odnosu na konzolne verzije koje ce izaci 11. novembra. Za sada se zna da ce PC verzija izaci do kraja godine ali tacan datum nije pomenut. Demo ce postojati za konzole, verovatno ne i za PC (opet manjak informacija). Ocekivan ocajnicki potez od velike kompanije, ocigledno da bi se usilila prodaja konzolne verzije.(Bas mi je zao sto je odlozeno,moram jos cekati:mad:)

Care, vec su ti sugerisali da postoji search :) Sve ove teme vec postoje...

Ja sam to ukucao i nista mi ne izbaci.???A gde to pise U opste?

Poslednja izmena:
"nadji u ovom forumu" ti je opcija...al ga udavi s ovim temama...i sta uopste znaci SPENTAZ?

I opet će da kukaju da je premala prodaja na PC i da je piraterija kriva. Zato što se 90% ovakvih igara proda na konzolama, naročito kad PC release kasni mesecima.

I opet će da kukaju da je premala prodaja na PC i da je piraterija kriva. Zato što se 90% ovakvih igara proda na konzolama, naročito kad PC release kasni mesecima.

Pa COD4 ti je imao simultani release pa pogledaj kako se prodao, oko 700.000 na PC-u, ostatak na konzolama, ukupno oko 10 miliona..

cod4 je njesra

To uopšte nije neko veliko kašnenje, mesec dana max. U tom periodu će biti dovoljno igara za zanimaciju :)

Pa COD4 ti je imao simultani release pa pogledaj kako se prodao, oko 700.000 na PC-u, ostatak na konzolama, ukupno oko 10 miliona..

COD 4 je za PC prodat u 1.88 miliona primeraka (tu nisu uračunate kopije skinute preko steam-a, a na steam-u je jedna od najprodavanijih igara uz CS:S,TF2 i UT3...), za PS3 u 3.46M copies, a xbox360 6.38M :wave:

Poslednja izmena:
COD 4 je za PC prodat u 1.88 miliona primeraka (tu nisu uračunate kopije skinute preko steam-a i drugih digitalnih distribucija...), za PS3 u 3.46M copies, a xbox360 6.38M :wave:

Pre 2, 3 meseca sam bas gledao da je bilo oko 700, 800 hiljada, ne znam odakle si ti to izvukao, ne secam se ni iz kog sam ja to izvora video, ali to je sve frljanje sa brojkama i verovatno samo racunaju USA, u svakom slucaju, ne moze se poreci da je piraterija jedan od glavnih ubica PC gaminga, ni ne pokusavajte da poreknete ;)

Piraterije ima i na Xboxu, ali očigledno je da prodaju na PC-ju sprečavaju i neke druge stvari...

Ne, izlazak Xbox i MS i Sony koji kupuju Bungee, Volition i... i svakog poznatog PC developera, i strategija da nije bitna igra, bitna je reklamna kampanja od 200 milliona $ je ubilo PC gaming.

Nazad
Vrh Dno