Šta je novo?

Miro PCTV vs. Miro PC TV PRO

• Začetnik teme Začetnik teme PJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PJ

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
S obzirom na razliku u ceni od preko 40€ verujem da ima jos nesto kod PRO verizje osim FM tunera...

Miro PCTV pro , podrzava stereo zvuk i ima FM tuner. To su jedine razlike u odnosu na obicnu verziju.

😀

PJ najbolje da kupis Pro verziju, pa da onda meni narežeš CD sa drajverima posto ja imam ove boicne koji nemaju sve opcije 😀

djvaske je napisao(la):
Miro PCTV pro , podrzava stereo zvuk i ima FM tuner. To su jedine razlike u odnosu na obicnu verziju.

😀

Cekaj, ovo znaci da verzija bez PRO ima samo mono zvuk?
Hm, ako se ne varam vecina nasih televizija (sve?) su mono?
Ranije je Kosava bila stereo, ali sada nisu ni oni......kada hvatam neki stereo kanal na TVu mi se upali jedna LE dioda....

Ma pusti drajvere 🙂, sta je realno bolja kupovina s obzirom na 40e razlike?

Pa i nema razlike osim mono zvuka i nedostatka FM tunera, pa ako ti to bas ne treba bolje ulozi tih 40€ u memoriju

Ako pratiš satelitske kanale i kompjuter ti je povezan sa pojačalom onda ima smisla "enableovati" stereo prijem TV kanala...Ovako za ove naše šupačke kanale to ti je bacanje para.

cek, cek,.... jel to vazi za SVE PCTV karte ? ja imam onu matoru (jedan od prvih PCTV-a sa internim VIDEO OUT-om.... jel i to ima mono zvuk ?

milanbb je napisao(la):
cek, cek,.... jel to vazi za SVE PCTV karte ? ja imam onu matoru (jedan od prvih PCTV-a sa internim VIDEO OUT-om.... jel i to ima mono zvuk ?

Oduvek (jos prije nego sto je Pinnacle kupio Miro) je bila podela na PCTV Pro i PCTV(bez streo zvuka i FM tunera)

Nazad
Vrh Dno