Šta je novo?

miro PCTV pro i problem- pogledajte sliku!!

dral

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
Sve je bilo O.K. dok odjednom posle o'klokovanja procesora i vracanja na staro nije poceo da brlja sliku.
Ne mogu da uradim capture jer se slika stalno gubi i vraca.
Inace, DScaler prikazuje sliku super, ali nemam capture iz njega.
Driver je 5.11 pa zato nijedan program (Adobe, video studio) ne radi capture ok jer ide preko WDM drajvera koji je verovatno crk'o (pretpostavljam).
I na win2k i na xp-u sam sve ponovo preinstalirao i opet nista.
Na drugom racunaru radi ok, ali je procesor slab tako da ne mogu da uradim capture.
Ima li neko neku ideju?
Vec 2 dana se zezam sa ovim.
pozdrav,
aca.

'Ajde ljudi, znate li sta o ovome? :x
Ako ce 5.5 drajveri pomoci, da jurim, ako ne,
sta ne valja?
pozdrav,
aca

Ja sam imao istiu sliku ali samo kad radi hard! Menjao sam drajvere, komponente,..... Na kraju mi je pomogao update bios-a!

PozdraV!

BigBoy je napisao(la):
Ja sam imao istiu sliku ali samo kad radi hard! Menjao sam drajvere, komponente,..... Na kraju mi je pomogao update bios-a!

PozdraV!
Kako mislis kad radi hard :eek: ?
Pa na sta snimas video?

Hajde ljudi pomazite.
Skinuo sam Live karticu i sve je izgledalo da je do konflikta izmedju Live-a i Miro-a medjutim posle par minuta isto.
Ima li neki serviser ovde?
pozdrav,
aca.

Nisi rekao koja je plocha u pitanju ?
U svakom sluchaju moracesh da reinstalirash win, mora sve da legne na svoje mesto...

driver je napisao(la):
Nisi rekao koja je plocha u pitanju ?
U svakom sluchaju moracesh da reinstalirash win, mora sve da legne na svoje mesto...
Ploca MSI KT3V. I win2k i winXP reinstalirani i opet isto.
Kako mi javlja IRQ za miro 16,17 nekad 22?

Problem resen.
Iz ocaja sam po stoti put sve reinstalirao i proradi.
I to sa drajverima 5.11 u win2k i 5.5 u XP-u.
Da li neko od cega zavisi max capture rezolucija.
U pc vision-u mogu sve formate do punog pal-a, a
u v. dubu i video studiu samo do vcd-a.
kartica je miro pctv pro bt848A cip prva serija.

Capture ti uglavnom zavisi od jacine masine , procesora i brzine harda , i od kodeka . Probaj malo sa search ima puno tekstova na tu temu , probaj da trazis poautoru delimir on je expert za to .
Pozdrav

siki je napisao(la):
Capture ti uglavnom zavisi od jacine masine , procesora i brzine harda , i od kodeka . Probaj malo sa search ima puno tekstova na tu temu , probaj da trazis poautoru delimir on je expert za to .
Pozdrav
O.K :wave;

Vrh Dno