Šta je novo?

Miro PCTV ili Ati wander

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
ima neki lik prodaje na newsu ati all in wander za nekih 50e. Da li se je bolje uzeti Miro kartu ili tog wandera? zanima me kako gledanje tv kanala tako i capture u sto vecoj rezouciji sa sto boljim kvalitetom (zbog grebovanja starih video kaseta)

Taj ATI AIW mora da je neki matori Rage 128. To nikako nije preporuchljivo, a i grebovanje u full rezoluciji ne radi dobro.

Uzmi Pinnacle PCTV (Nema vishe Miro, ako je Miro, onda je matoro i zaboravi). Odlicno grebuje u full rez, naravno ako je i ostatak makine dovoljno jak.

Druga stvar je da sa VHS-a nikad necesh dobiti kvalitet, jer im je i rezolucija i stabilnost veoma slaba.

Sto se tiche samog gledanja TV-a, PCI kartice kao sto je i PCTV dosta opterecuju sistem prilikom gledanja, poshto sva slika ide preko PCI busa.

To nije sluchaj sa AGP karticama. Ako imash para uzmi Radeon AIW.

da radi se o:
ATI All in Wonder Rage Pro 128, 16 MB, Vivo, TV tuner, FM - 50

razmisljao sam da uzmem neku Vivo kartu, al jednostavno ne mogu da nadjem neku adekvatnu zamenu za Silura, a da ne kosta mnogo...

Miroslav je napisao(la):
da radi se o:
ATI All in Wonder Rage Pro 128, 16 MB, Vivo, TV tuner, FM - 50

razmisljao sam da uzmem neku Vivo kartu, al jednostavno ne mogu da nadjem neku adekvatnu zamenu za Silura, a da ne kosta mnogo...

Oces His Radeon 9000Pro ViVo ?

Dogovori se sa Vockom. Kombinacija te kartice i Miro PCTV Pro je nesto jeftinija od Wonder kartice sa 9000 chipom, a kazu da je i malo bolje. Jedan moj drugar se vec 2 godine zabavlja sa tim stvarchicama, i ima tu kombinaciju.

Nazad
Vrh Dno