Šta je novo?

Mirkrofon prestao sa radom

Denis98

Poštovan
Učlanjen(a)
11.09.2022
Poena
50
Juce mi je stigao mikrofon Genesis Radium 300 XLR. Sve je ekstra radilo do pre pola sata kada sam izasao iz stana i vratio se, seo za racunar i ne cujem se.
Tacnije ne cuje me niko na discordu, uradio sam steam call, pozvao sam brata, on me tamo cuje, udjem na discord, voice i video, idem da testiram svoj zvuk mikrofona, tu se cujem.
Ocajan sam po pitanju ovih problema, svakih nedelju dana nesto se samo od sebe sjebe. Mikrofon je prikljucen u sound blasterx g6, ujednacen je kako i na windowsu, tako isto koristim podesavanja na discordu. Probao sam da ga reinstaliram, ali nije pomoglo. Ne znam vise koji klinac da radim sa njim...

Otisao sam u G6 aplikaciju u monitoring, testirao sam tu mikrofon, cujem se perfektno.

Takodje, windows je bio u sleep modu kad sam se vratio i od tada se to desilo...

Ako ti svuda radi, osim u Discord, onda je do Discord. Koji Windows koristiš?

Idi u Discord, i proveri da ti nije slučajno otišan mikrofon, ili mutiran. Da je ispravan input device, pogledaj i automatic gain.

Za taj error, idi u Settings od Windows, Privacy, mikrofon, pa daj dozvolu Discordu da koristi mikrofon.

Imam brada debila, do njega je bio kvar na discordu i on nije cuo, a to smo saznali kad je drugar usao i brat nije njega cuo. A ovo sto je crveno gore, to je posledica toga kad sam cackao podesavanja. Izgoreo sam, hvala svakako :)

Nazad
Vrh Dno