Šta je novo?

miranda i pluginovi

• Začetnik teme Začetnik teme Vojkan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vojkan

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
1,180
Problem je u tome sto se pojedini pluginovi (npr nudge i multiwindow) uopste ne vide u listi pluginova, program ih jednostavno ne konstatuje. U cemu je stvar?

mozda nije odgovarajuca verzija?

koja je funkcija multiwindow?
nudge pretpostavljam sta je 🙂

u prevodu, ne korsitim oa 2 da bih mogao konkretno da pomognem al ume Miranda da ne prizna neke plug-inove, najverovatnije zbog nekompatibilnosti

Verzije mirande su 0.4.0.3 i 0.5 PR3, ne radi ni sa jednom od njih.

multiwindow je mator, verovatno ima neku falinku zbog koje ga poslednej verzije Mirande ne prihvataju

za nudge pise da zahteva MSN / YAHOO >: build 48
da li je ispunejn taj uslov? 🙂

dobro si me pdosetio da za svaki slcauj stavim noviji plug-in za ICQ 🙂

kako to da vidim? MSN je onaj koji ide uz PR3

mozes u plugins da vidis koja je verzija MSNa

Da li je neko uspeo da namesti Skype na mirandi ali bez instalacije skype-a i pokretanja istog? Znaci bez ikakvog skypea na masini, samo dodavanjem skype.dll-a u plugin direktoriju mirande?

Skype plugin ne moze da radi bez Skype, tako je naravljen (pise lepo na sajtu miranda-im.org)
a,da, sako Skype klijenti mogu da koriste Skype usluge, koliko znam

momsab je napisao(la):
Skype plugin ne moze da radi bez Skype, tako je naravljen (pise lepo na sajtu miranda-im.org)
a,da, sako Skype klijenti mogu da koriste Skype usluge, koliko znam

Citao sam sve to na njihovom sajtu, u readme fajlu i na forumu ali to ne znaci da je nemoguce i da to neki pametni (srbin) nece resiti 😛

Ako sam te dobro razumeo skype moze da koristi ko god hoce, a jedino sto se placa je kada zoves npr mobilni ili tako neki broj.

:wave:

Skype moze da koristi ko god hoce preko Skype klijenata (Skype program, USB telefon, itd)

Nazad
Vrh Dno