Šta je novo?

Mio Moov 330e

Xith

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2004
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I9-12900K custom loop
Matična ploča
Asus Z690 Rog Apex
RAM
2x16GB G.Skill Trident Z5 6400Mhz
GPU
Gigabyte RTX 3080
Storage
Kingston KC3000 2TB, Adata SX8200 Pro 2TB
Kućište
Lian Li 011 Dynamic
Poz,
Treba mi neka navigacija posto idem uskoro u Grcku. Ovaj Mio je na nekoj akciji u Metro-u pa me zanima da li je neko imao iskustva sa ovim aparatom?

Posto ima WindowsCE, jel moguce na njega ubaciti neki drugi sadrzaj pa ga koristiti za pregled slika/filmova/muzike i sl.?

Hvala unapred.

Poz :wave:

Sliku i muziku mogu da puštaju i slabiji Mio modeli, bez čačkanja. Postoje raznorazni hackovi preko kojih možeš sve živo da instaliraš što postoji za PPC, mada mislim za jedan takav uređaj da je to sasvim nepotrebno. Bolje mu turi novi Mio Map 2008, ako ima stari, ili IGO 08.

U kom smislu je nepotrebno budziti gps?
Zanima me da li je mozda bolje uzeti neki pda sa gps-om posto preko njega imam i multimediju (cisto pitam zbog devojke koja putuje sa mnom... dok ja budem vozio da se ona zabavlja necim ;))

Inace, Mio dolazi sa poslednjim updejtom mapa.

Poz

Valjda ti treba GPS dok putuješ, a ne neko da ga koristi za druge stvari. Nije valjda da si toliko dosadan šofer? Ja ovu moju uvek držim budnu, nema zezanja. Isprepadaš je na svakih 15 minuta i nema frke, mir u kolima.

Do mapa je veoma lako doći, kao i do ostalih stvari koje smeju da se koriste samo za ličnu upotrebu na internetu. ;)

Ako ti treba PDA, onda uzmi PDA sa GPS-om i iskombinuj. Sa druge strane, većinu GPS možeš da pretvoriš u PDA, takođe malo rondanjem po forumima, a zatim posećivanjem delova interneta za ličnu upotrebu. ;)

Najmanje cimanja je da uzmeš taj Moov i da ga ne diraš.

Poz,
Treba mi neka navigacija posto idem uskoro u Grcku. Ovaj Mio je na nekoj akciji u Metro-u pa me zanima da li je neko imao iskustva sa ovim aparatom?

Posto ima WindowsCE, jel moguce na njega ubaciti neki drugi sadrzaj pa ga koristiti za pregled slika/filmova/muzike i sl.?

Hvala unapred.

Poz :wave:

Jesi li kupio ovaj uredjaj i kako si zadovoljan?
Jesi li uspeo da ubacis dodatne mape?

Poslednja izmena:
Da, uzeo sam gps. Test imas na benchu, model 360 (razlika je u bluetooth modulu i mapama, hardver i interfejs su isti).

Default mape su Contrastove, decembar 2007. Po Beogradu i okolini se snalazi sasvim dobro, Grcka takodje nije pravila previse problema (jedna deonica gde grade autoput na potezu Ioannina-Igoumenitsa je malo problematicna, doduse ni Igo se nije tu proslavio).
Meni smeta sto se pozicija vozila primetno sporije osvezava na mapi u odnosu na Igo, ono sto je opet bolje su POI tacke na koje mozes da kliknes, dovoljno su velike i vidljive.

Dodatne mape za MioMap nisam uspeo da ubacim, probao sam preko softwera koji se dobija uz gps ali ne ide nesto. Prijavi on da su instalirane ali ih jednostavno nema. Posto sam nasao kako se otkljucava Win i ubacuje Igo8, nisam se previse baktao sa tom problematikom.

Poz,
:wave:

Nazad
Vrh Dno