Izvinjavam se bobolu jer mu kradem topic, ali mozes li malo da uporedis D60 i SD10? Kako tebi izgledaju slike sa Foveona u poredjenju sa Canonom?vanyadds je napisao(la):Ako se neko pita.....sad posedujem i koristim analogni Canon A1, F1, T 90, Minolta X 700
digitalni Sigma SD10, gore pomenuta S414, Canon EOS-D60 i meni nadrazi
Kodak 3200
austin je napisao(la):imao sam A70 - prethodnik A80 i s414 - > minolta je babaroga za te canone - nisu uopste ista klasa- mozda gresim ali i A80 je i dalje ekonomska klasa canonove ponude.
TEK SAM POCEO DA BIRAM DOBIO SAM PONUDU IZ AMERIKE DONECE MI RODJAKA PA SAM SE IPAK ODLUCIO ZA MINOLTU S414, PRVO STO JE TAMO JEFTINA I KOLIKO SAM CITAO O DIGITALCIMA ZA SADA JE OK ALI U SVAKOM SLUCAJU JAVLJAM/nikolica je napisao(la):da da...Evo i ja sam bas i diskutovao sa momcima par topica nize o toj minolti...Zaista ima fenomenalne slike...A sto je jos jako bitno puno opcija imas na raspolaganju, a cena i nije tako skupa...Posto sam ja pocetnik u digitalnoj fotografiji, i uopste sve vezano sa rukovanje sa istim izgleda da ce mi ova minolta, koja mi se stvarno do sada najvise svidela, biti ulaznica u svet digitalaca![]()
aj javi sta si jos nasao o ovom aparatu...
e da, za a80...Ne znam, nikako mi nije jasno, ZASTO, i kako je moguce na serija a se totalno razlikuje od modela do modela...svaki pravi razliciti slike, razlicite performase ima... Meni je valjda logicno da ono sto je bilo lose u a40 da je ispravljeno u a60 sto je pak bilo lose u njemu da je popravljeno u a70 i tako sve do ove a80...ali izgleda da to u masovnoj proizvodnji nije tako![]()
HVALA VAM SVIMA NA SAVETIMA UPRAVO SAM POSLAO MEJL SA NARUD\BENICOM ZA MINOLTU S414. U AMERICI KOSTA 218 DOLARAnikolica je napisao(la):da da...Evo i ja sam bas i diskutovao sa momcima par topica nize o toj minolti...Zaista ima fenomenalne slike...A sto je jos jako bitno puno opcija imas na raspolaganju, a cena i nije tako skupa...Posto sam ja pocetnik u digitalnoj fotografiji, i uopste sve vezano sa rukovanje sa istim izgleda da ce mi ova minolta, koja mi se stvarno do sada najvise svidela, biti ulaznica u svet digitalaca![]()
aj javi sta si jos nasao o ovom aparatu...
e da, za a80...Ne znam, nikako mi nije jasno, ZASTO, i kako je moguce na serija a se totalno razlikuje od modela do modela...svaki pravi razliciti slike, razlicite performase ima... Meni je valjda logicno da ono sto je bilo lose u a40 da je ispravljeno u a60 sto je pak bilo lose u njemu da je popravljeno u a70 i tako sve do ove a80...ali izgleda da to u masovnoj proizvodnji nije tako![]()
bobolu je napisao(la):...MINOLTU S414. U AMERICI KOSTA 218 DOLARA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari