Šta je novo?

Minimizovanje/deselect aplikacija u Win 7 "samo od sebe"

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam maltene svežu instalaciju Windowsa 7 64bit, stavljeno tek nekoliko aplikacija i igara (sve na Originu), ali kada su aktivni igre se minimizuju, a programi deselektuju, kao da sam uradio ctrl+Esc, a sve bez ikakve moje komande (bukvalno ništa ne diram i posle 30 sekundi do minut se dešava).

Isprobao sam hardverski deo priče da istestiram, isključio sam tastaturu, miš, oslobodio USB portove, ništa.
Za sad sam isključio sidebar.exe, odradio mawalre bytes scan (kratki pa i dugi), ali ništa nije našao. AVG sam isto pustio bez ikakvog pozitivnog rezultata takođe (nije našao ni "false positives").

Za sad sam to video od predloga na netu, pa reko' da pročitam kakve vi savete imate.
Ako treba neki dodatni info, napišite, javljam.

Mnogo je iritantno jer ne može bukvalno ništa da se radi na kompu, jako se često dešava.

Mozda AVG pravi probleme, iskljuci ga da proveris.

Hvala na predlogu, probao sam i to, nije ništa bilo! Na kraju ispade TP-Linkov softver za wifi adapter koji koristim da bih na desktopu imao wifi.

Deinstaliraj softver, treba ti samo drajver od svega.

Jesam odmah, mada i da je do samog drajvera bilo obrisao bih i to. :) Menjao uređaj, ako treba - ali dobro je, samo je ovo bilo u pitanju.
Case closed.

Nazad
Vrh Dno