Šta je novo?

minimiziranje???!!!

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
ok, evo ovako, imam veliki problem...pa dobro nije bas toliko veliki, ali mi uzasno ide na nerve :wall:. uzeo sam novu maticnu ono koju sam mogao za te pare tada posto mi je bivsa postala bas to "bivsa" i od tada u toku igre u ovom slucaju GTASA i Need For Speed U2 na svakih pet-sest minuta igra se minimizira u taskbar, kliknem na nju ili odem na "alt-tab" i igra nastavi dalje, e sad u zadnje vreme i film kada pustim u MediaPlayer-u ili BSPlayer-u pojavljuje mi se taskbar u dnu ekrana na takodje nekih pet-sest min...windows je dva puta reinstaliran sa sve ciscenjem diskova i formatiranjem i opet isto...ajde ako neko zna sta je ovo, da li je do ploce (ASUS A7V600-X) ili mozda neki pop-up program, virus sta li...

dajte sve od sebe da ne bude :smash: po kompu 😀

evo neke spec...

AMD Athlon(TM) XP 2000+
1024MB RAM
SAPPHIRE RADEON 9200 ATLANTIS

mislim da vise ne treba...ili treba, ako treba recite :type:

Poslednja izmena:
mislim da to nema veze sa hardware-om, posto si naveo kupovinu maticen, nego imas neki proces aktivan koji poziva focus na sebe i zato ti se vidi taskbar ili ti minimizuje neku drugu aplikaciju!! Proveri procese koje imas aktivne 🙂

ToxiC je napisao(la):
mislim da to nema veze sa hardware-om, posto si naveo kupovinu maticen, nego imas neki proces aktivan koji poziva focus na sebe i zato ti se vidi taskbar ili ti minimizuje neku drugu aplikaciju!! Proveri procese koje imas aktivne 🙂

pazi, to sam i ja pomislio, ali si ti za sada samo potvrdio jedan deo moje sumnje koji otpada na te procese...znaci, sta bi ja trebao da vidim? Koji su procesi "default" i koji su ubaceni od strane kojih programa pa medju njima da nadjem taj koji pravi pometnu...e sad sve je to lepo ali kako to uraditi i gde proveriti?

Poslednja izmena:
Upali racunar, pogasi sve programe iz Tray-a i pokreni igru. Da li i dalje imas isti problem?

Nazad
Vrh Dno