A šta bi dobio time? Na takvoj konfi će XP da puzi, a 2k ako ne baš da leti, a ono prilično glatko da radi. Zašto bi menjao gladak 2k za štucav XP?Ako se snađeš za 256Mb RAM-a, slobodno poteraj i XP.
Moguće, ne znam... Ja sam na poslu imao više kompova sa tim Cyrixom, ali su radili pod Win95. Posle ih nisam više sretao. Ma kažem, maltene svaki PI CPU i noviji je OK, važnije je koliko ima RAM-a.moze na cyrixu (dal bese 166, jedan od prvih) solidno da radi
A računar koji radi pod win2k nije upotrebljiv za Web i Skype? Pitam još jednom, šta se u konkretnom slučaju dobija kad se umesto win2k stavi XP, osim 3-4 puta sporijeg kompa koji štuca?Kako šta se dobija?
Pa upravo ono što je pitao se dobija - računar potpuno upotrebljiv za Web i Skype.
A možda samo drajver od grafičke. Kad su krenuli Divx mašine i nisu bile bogznašta jače od 400-500MHz. Intel CPU bi trebao da može na 400MHz da vozi Divx, AMD 500+ isključivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari