Šta je novo?

Minijaturna kamera za osmatranje sa nocnim snimanjem ?

lakii

Čuven
Učlanjen(a)
06.07.2003
Poena
630
pre nekog vremena neko je prodavao komp sa " minijaturnom kamerom za osmatranje sa nocnim
snimanjem " pa me je zainteresovalo sta je to, koje su mogucnosti i koliko kosta. Zna li ko nesto o ovome?

kalibra ima tu kameru pa se obrati njemu, mislim da je i zainteresovan za prodaju

Ajd lakii javi i ovde shta je i kako je.Jel to obichna crno-bela ili...???

Ta spravica je do juce bila kod mene,pa sam je dao ortaku koji je kupio od TV karticu da se igra sa njom,veceras ce mi javiti sta ona moze i koliko je uopste korisna.Mozda je on i kupi,ako ne javite se sigurno cu je prodavati meni ne trebaju te JAMES BOND forice

Bojane verovatno imash neku sliku...okachi !
Ako valja napishi cenu (moze i PM) jer sam zainteresovan !

sta ce li vam to?
sram vas bilo :mrgreen:

Posto je kamera kod mene ja cu vam reci utiske. U pitanju je crno bela stand alone camera. Ima 3 prikljucka, jedan cinc za video signal i jedan za zvuk posto ima i mikrofon (ima i adapter cinc>3.5mm), treci prikljucak je za napajanje koje ide uz kameru. Probao sam je samo na racunaru, mada nema razloga da ne radi i na tv-u. Kamerica ima i 6 ir dioda za osvetljenje tako da moze da radi i u tamnijim prostorijama.
Simpaticna stvarcica ako imate neku namenu za nju. Mislim da je korisnija za neku vrstu video obezbedjenja ili kao spijunka nego uz racunar.

pogledajte sliku (produzne kablove ~2 m nisam slikao)

Pozdrav
Dubes

Ja imam 2 sl. kamerice vec vise godina i sto se tice tih diodica one mogu da imaju prakticnu primenu samo u zatvorenom prostoru. Ove moje snimaju ulicu (ukrsteno, tako da nema mrtvog ugla :mrgreen: ) i za te potrebe sam bio primoran da im obezbedim 2 reflekotra (po 300W). Dobro je da je kamerica crno bela tako da ima mnogo veci kontrast od kolorki, pa moze da se koristi i nocu. Ovo komercijalne (citaj jeftine) kolor kamere su za nocno snimanje bukvalno beskorisne....

PJ koliko vredi ovakva kamerica,totalno sam neupucen?

Nazad
Vrh Dno