Šta je novo?

Mini problemcic sa Razer Deathadder (da li je neko imao slicno iskustvo?)

[Miki]

Čuven
Učlanjen(a)
05.06.2001
Poena
725
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Od pre par dana mi se dogadja da na svakih par puta skrolovanja tockica, na dole ili gore svejedno, preskoci ili se vrati jedan klik u suprotnom smeru.
Da li je neko imao slican problem i kako je otklonio?
Rasklapao sam misa, cistio, nema znakova habanja unutra sve je ok ali problem i dalje postoji...

Poslednja izmena:
Reinstalirani driveri, ciscen mis, nije vise u garanciji a ne daje mi se opet 5000 za novi koji ce da crkne odmah posle dvogodisnje garancije:). Sve sam to vec probao ali nisam uspeo da resim pa reko da pitam ovde da li je neko imao problem i mozda neko drugo resenje koje nema na YTu :).
U svakom slucaju od razera vise nista. Imam i tastaturu koja je well....necu previse u off :D

Naprskaj scroll mehanizam kontakt sprejom. Rešiće ti problem.

Nije softverski problem.

To ti je cest problem sa Deathadder-om, ja sam moj reklamirao, uz jos par stvari i prosla je reklamacija.

@ Corvus hvala probacu cim nadjem sprej :)

@ MaxXx reklamirao bih da mi je jos u garanciji, ali cim isteklo dve godine eto ga problem :).

Ja sam imao Death Addera ali nikakve probleme nisam imao sa tim misem. Kad mi je riknuo, odneo sam ga na popravku ali otisla mu je optika, a meni je bolje da kupim nov umesto da popravim njega (sto je i bilo), ali za FPS sam bio prezadovoljan.

Meni se to desilo sa prvom verzijom DA, i proradio je kada sam mu promenio win. Na xp-u je zezao, na sedmici je radio normalno.

Nazad
Vrh Dno