Šta je novo?

Mini pot :)

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Slika govori vise od hiljadu reci, puniti samo suvim ledom, bez acetona, alcohola, i sl.

Prilozi

• IMG_2482.jpg
    IMG_2482.jpg
    128 KB · Pregleda: 363
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    143.6 KB · Pregleda: 372
Poslednja izmena:
Mislis da ova izolirka nece da propust?

Mislim ideja je odlicna, ali mi to malo sumnjivo :wave:

Mislis da ova izolirka nece da propust?

Mislim ideja je odlicna, ali mi to malo sumnjivo :wave:

Ako punis azotom naravno da ce popustiti :d , ako stavish samo dry ice nece, naravno bez acetona i sl. Fora je sto ces sa ovime umesto +30C dobiti -30C na nb-u taman za 600fsb+ na ploci i tome sl.

Slika govori vise od hiljadu reci, puniti samo suvim ledom, bez acetona, alcohola, i sl.
Za NB?
Odlicna ideja, svaka cast. To ima dosta da pomogne za visok FSB. Lepo sitan suvi led. Jedino se pitam koliko ce brzo "isparavati", da ne bude svaka 2-3 minuta dosipanja.
Sta kazes na to da mu gore napravis neki "levak", pa kad ga napunis sitnim (peletice 3mm) ima da drzi ;)

Poslednja izmena:
ma vi ste kraljevi e jer moze taj pot na moju 7300gt pa da vidimo koliko moze ili da probam da napravim nesto slicno?

ma vi ste kraljevi e jer moze taj pot na moju 7300gt pa da vidimo koliko moze ili da probam da napravim nesto slicno?

Gledaj suvi led je ~40din kilo, za 150din mozes dosta da bencujes, snadjes se za izolaciju, napravis nesto slicno sam :) i probas. Nece biti mnogo zanimljivo i pomaka ako nas 10oro sve ukupno na benchu radi sa sub-zerom. Naravno da moze i za graficku nigde ne pise da zidovi moraju da budu od metala takodje stavi neku plastiku na ladnjak izoluj kako tako i polako :)

Poslednja izmena:
Jel ste dobili mogucnost za napredovanje FSB-a ?
Exra inace izgleda na ploci :wave:

Jel ste dobili mogucnost za napredovanje FSB-a ?
Exra inace izgleda na ploci :wave:

Nazalost odradismo 333 mod pre toga, a sa time nije hteo da bootuje makinu, tako da nismo ni probali, a posle dok smo odmrzli pot proslo je dosta vremena pa nismo imali vise snage jer je pre toga bio ln2 run.... Nebitno reko da probamo mod, stavismo ga na biostara posto mod nekima ne radi na asusu i proc nije hteo da radi, umro je .... na trenutak, onda je nastupila ekipa za hitnu reanimaciju i evo ga opet kuca srce malenog junaka kod mene u masini.

Svaka cast Misko,fenomenalan ideja

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno