ajmo sad kombinacije- a ako osoba koristi na 0 smarrt TV, nego samo preko njihovog Eona? da li tu ostaje taj 1 slot sa smart tv? pretpostavljam ne al kao da pitam.
a ono za ostale sprave koje mogu da koriste Eon Premium na tabletima, kompovima- kako se zovu ti "slotovi"?
Skupo

Ja koristim sličan uređaj (HP, malo veći, saRyzen 5 PRO 3400GE), između ostalog i za EON. Kupio polovno, kod mene radi 24/7 malo manje od 2 godine. Takođe Windows 10
e da znas sta , iiz odredjenih razloga ide 24/7-95% vremen video , i ne gasi se NIKAD, kao NIKAD- osim kad je oboran jednom ili 2 puta za ovih godinu dana. ali NIKAD, jutrom, danju, nocu, upaljen.
svrha mu je vrti odredjene video zapise fimlmova, sa lokala,ali u zivotu ne videh ovakvo koriscenje. ne koristim ga ja, ali imam diirektan uvid, zato potpisujem ovo NIKAD.
platila sam 50eu, dodala ssd, win 10- no, primarno lokalni zapisi idu, ne toliko EON, ali je za godinu dana mozda koji sat bio neaktivan u video produkciji- ja rekla da se utisa, ali en ugasi. lud'lo.
ne moze ad se igra sa vasim, to je mislim 4-ta, 5-ta gen i5, ali svejedno.