Šta je novo?

Mini PC ili Mi Box za Eon?!

iwcham

Čuven
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
660
Pozdrav ljudi. Zanima me da li mogu da gledam Eon TV preko Mi Box S tako sto cu se ulogovati iz browsera sa user/pass drugara, kao sto moze preko PC, ili bih morao da kupim neki mini PC za tako nesto? I da li bi to radilo bez problema? (Ne bih da uzimam i placam EON TV iz razloga sto vrlo retko gledam TV) Negde sam procitao da to moze na samo starijim android box-ovima. A zar ne bi moglo iz samog browsera kao sto pustam i gledam na PC ili Macbook? Hvala!

Ja na mi box s koristim EON TV verziju aplikacije i radi super. Ako imaš opciju za to, to je preporuka. Ne znam kako radi preko pretraživača na boxu.
Svaki sbb nalog ima dva tv-a preko ove aplikacije, a 5 sa ostalih uređaja. sbb box se računa kao jedan od ova dva.

Nema svaki ;) tj većina nema 2 nego 1.

@iwcham Sa gledanjem stream-ova u browser-u na Android boxevima se nećeš usrećiti.
Ako se koristi njihov box onda se dobije 1, ako se on ne koristi imaš dve smart tv app. Tako sam ja uradio da skratim broj dodatnih (bespotrebnih) uređaja.

Aha, kontam... Znaci ako osoba koja ima EON koristi na 2 TV-a, onda mogu da koristim samo preko browsera kao jedan od dodatnih 5 uradjaja,,,, Onda je najbolje da kupim neki mkni PC i da tako gledam.... xD
Zanima me i da li je bitno da jedan box bude blizu drugog, koriste istu mrezu, wifi i sl. ili neko kome ne treba 2 uradjaja moze bukvalno da podeli svoj nalog sa nekim na totalno drugoj lokaciji?

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Zanima me da li mogu da gledam Eon TV preko Mi Box S tako sto cu se ulogovati iz browsera sa user/pass drugara, kao sto moze preko PC, ili bih morao da kupim neki mini PC za tako nesto? I da li bi to radilo bez problema? (Ne bih da uzimam i placam EON TV iz razloga sto vrlo retko gledam TV) Negde sam procitao da to moze na samo starijim android box-ovima. A zar ne bi moglo iz samog browsera kao sto pustam i gledam na PC ili Macbook? Hvala!
Ne preporučujem gledanje preko brausera na box-u. To neće lepo da radi. Kao što reče @shamanNS nećeš se s tim usrećiti.
Ili da nabaviš slot za smart tv ili da priključiš komp direktno.preko hdmi-a na tv.
Postoji i opcija da instaliraš modovanu aplikaciju sa user/pass na box i da upravljaš njome mišem koji bi zakačio na box ali za to će se valjda neko javiti da ti objasni

Hvala, posto su vec 2 boxa u funkciji, kupio sam ovo:
Mislim da ce da radi kao satic :)

Skupo :)
Ja koristim sličan uređaj (HP, malo veći, saRyzen 5 PRO 3400GE), između ostalog i za EON. Kupio polovno, kod mene radi 24/7 malo manje od 2 godine. Takođe Windows 10

Zadnja cena 180e.

Greska 160 xD MAlo li je...

Nazad
Vrh Dno