Šta je novo?

Mini Ninjas

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
Eidos Interactive
Io Interactive
Adventure
Release: Sep 8, 2009

Kod:
In Mini Ninjas, you join Hiro, the smallest hero on the biggest adventure, 
as he embarks on an epic and electrifying quest to restore harmony to a world 
on the brink of chaos. You have to use your skills and mighty Ninja training to 
battle a magical army of evil Samurai. You have to harness the power of your 
Kuji magic and utilise the special skills of your Mini Ninja friends as you travel 
through a perilous world to reach the final confrontation with the 
Evil Samurai Warlord in his Fortress of Doom.

[YOUTUBE]xH1bXA4Q15s[/YOUTUBE]
HQ:http://www.youtube.com/watch?v=xH1bXA4Q15s&fmt=18

Demo verzija ako neko oce da proba pre "kupovine",posto je izasla :D

http://www.gamershell.com/download_49964.shtml

Poslednja izmena:
Skida se, videcemo za 3h :)

Grafika odlicna, zvuk i radnja takodje. Igra je bas za decicu , onako opustajuca, sa solidnim znanjem engleskog. ( ima dosta dijaloga). Mana ( meni ) je sto skok ne moze da se prebaci na misa.
Uninstall posle 1 h.

Igra je super ali meni na svakih 10 sekundi secka..

Igra je odlichna! Zabava 10/10 :)

Prija mi ovakva cartoon igra posle svih ovih tehnoloskih cudesa koja su izlazila u poslednjem
periodu...

Ono sto je najbitnije poseduje neki shmek koji te usisa u igru ;)

Ovo je prava igra :) zabavna sa duhovitom pricom ...

Na prvom nivou kad se prvi put siba sa samurajima ne da mi da prodjem kroz ogradu ?

Bug ili ...

Posle Demo, moram da kazem da mi je igrica prilicno simpaticna!

Ima svoje moments!

Resio vrata ... space pa cimaj space dok ga mucenik ne otvori :p

Igra je prilicno zarazna i nekako meni bar skroz igriva.Nego ladno kada upalim V-sync fps nekad padne i na 30 ovako nikad ispod 50fps bag ili novi Ati 9.9 drajveri sta znam.

Ja se ponadao da će ovo biti PSN igra za PS3 i onda malo istražio i video da je u pitanju multiplatform igra.

Sudeći po demou ovo će biti predivna igra. Ne mogu da se setim kada me je neki demo toliko zaintrigrao.

Poslednja izmena:
Kako mislis biti? Pa vec jeste :D

Biti kad je se domognem :d

Stigao sam do kraja i mogu vam reci da je igra iz nivoa u nivo bolja bolja!!
Prosto pleni sarmom i igrivoscu!

Jel vredi igrati, mislim nije odradjena malo previse deciji?

Igre su za muskarce jer su svi muskarci ustvari mala deca (citat moje devojke) ;)

Poslednja izmena:
FANTASTICNA IGRA!!!

Ili kako svom detetu objasniti sta je to Saboteur na C-64 od pre 20 godina.... Samo u novom ruhu, u 3D, kompleksniji, sa cartoon grafikom...

Odlicna igrivost, pod kojom ja smatram igrivost kao kod Madagascara 1. Ama bas bas gotivna igra... Naravno da je ipak teska za klince pa mora tate da igraju :) Sad je moj sin zarazio drugu decu u vrticu, pa me sad druge tate zovu "a kako da predjem ovo, a kako da predjem ono..."
Ocena 92/100

Poslednja izmena:
Eidos Interactive su uvek pravili dobre igre. Je l' ovo na fazon Nomad Soul-a, ako je neko igrao? Ako jeste, onda bi trebalo da bude dobro.

Poslednja izmena:
Taj citat mnogo lici i na moju devojku :). Izgleda se neke stvari ne menjaju... A i mene podseca na fable, doduse ne deluje mi da je tog kvaliteta ali skinucu pa javljam kakvi su utisci.

UPOMOC!!!!

Ostavim danas mog sina sa drugarom, kao oni da igraju malo, kad sam se vratio oni obrisali profil sa snimljenim nivoom!!!! Moj sin plakao 3 sata!!! Stigli smo do nivoa gde pocinje magla, kao hladno nailazi se na sneg - posle treceg bosa, onog na stulama u vodi.... Ovaj nivo je uvod za cetvrtog bosa samuraja - ledenog... Pliz, ako ima neko SAVE ????

Da li neko moze da igra ovu igricu a da je stariji od 12_13 godina???
Mislim sta reci:smash:

Vrh Dno