Šta je novo?

mini-itx router case

e6111

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2006
Poena
465
zavisi od materijala koji bi mogao da obradjujes, alata i majstorskog znanja...

ali za ovo bi ja uzeo lim 2mm, aparat za varenje (elektro i vise nego dovoljno) i brusilica u ruke, malo gita, kompresor , preprskas i gotovo.....???

ili ne znam da li si imao prilike da radis sa poliesterom, to bi moglo isto da dodje u ozbir, mada sam ja pre za varijantu metala......

gotova kutija...pff...pod 1. uvek je bolje kada sam diktiras tacnu meru kolika ti treba dok bi sa gotovom kutijom bio manje vise ogranicen, a pod 2. Ne pada mi nista na pamet :)

Razmisli o pleksiglasu i aluminijumu. Licno bih najpre radio poklopac savijanjem pleksija (vrlo lako i jednostavno) i zadnju plocu i nosac za maticnu od savijenog aluminijuma.

milanbb je napisao(la):
Razmisli o pleksiglasu i aluminijumu. Licno bih najpre radio poklopac savijanjem pleksija (vrlo lako i jednostavno) i zadnju plocu i nosac za maticnu od savijenog aluminijuma.

razmisljam o pleksiju, koji ce verovatno i da bude, pretpostavljam najjednostavnije resenje.

Poslednja izmena:
Inace uvek mozes da odes do neke prodavnice elektro delova i pogledas ona plasticna 'industrijska' elektro kucista, ranije su bila prilicno skupa u odnosu na dimenzije.

Inace uvek mozes da odes do neke prodavnice elektro delova i pogledas ona plasticna 'industrijska' elektro kucista, ranije su bila prilicno skupa u odnosu na dimenzije.
iskreno, u startu sam i mislio da iskoristim tako nesto (ali nisam nasao nista), jel moze predlog neke prodavnice na pm, mozda nisam trazio na odgovarajucem mestu :)

hvala svima na predlozima.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da niko od kinaza ne ponudi neko jeftino malo mini-itx kuciste... Zar je tolka nauka sklepati metalnu kutiju i napajanje. Sadasnje cene su prenapucane....

Dodje mi da sve spakujem u jednu plasticnu kutiju ( onu za frizider)... prikljucim neko napajanje i vozi...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno