Šta je novo?

Mini DV kaseta

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Gde se najjeftinije (Beograd odnosno Novi Sad) mogu naci mini DV kasetice? A da nisu mozda jeftinije u inostranstvu?

Za cenu ne znam, ali u NS-u ih imas na svakom koraku, u svim Batery Shopovima, na Spensu, gore iznad MK kafea (Eltim), pa prosetaj i uporedi cene, samo obrati paznju na kvalitet, posto ima dosta KvaziSonija i KvaziMaxela, najbolje ako mozes da nabavis od nekog ko trguje DV kamerama i opremom, pa provereno da uzmes vecu kolicinu kvalitetnih. Ja ti mogu dati broj lika u Subotici koji se time bavi( javi se na pp), koji je dosta povoljniji od novosadskih cena, pa ako uzimas vecu kolicinu mozda ti se i isplati...

Cena je 6-15e, a naravno, kao i svuda, ima i nekih sa (bespotrebno?) nagruvanim cenama...
Sony vazi za najbolje kasetice, ali ih bas iz tog razloga najvise ima u "kvazi" varijanti...
Mada, generalno, ja nisam primetio neku preteranu razliku....verovatno mi je shit camcorder :)

PJ je napisao(la):
Cena je 6-15e, a naravno, kao i svuda, ima i nekih sa (bespotrebno?) nagruvanim cenama...

TDK u Cool-ovim radnjama, obicno se nalaze u suterenu Robnih kuca Beograd, je 280din.

Znas sta meni TDK su 2 puta zaprljale glavu.U pitanju je Sony kamera,ja ih vise neuzimam uzimam Panasonic mini dv kasete u prolazu radnjica koja prodaje samo kasete to je onaj prolaz ispod Eltima pa onaj "nastavak" gde su prodavnice e ona zadnja prodavnica

Stefan1 je napisao(la):
Znas sta meni TDK su 2 puta zaprljale glavu.U pitanju je Sony kamera,ja ih vise neuzimam uzimam Panasonic mini dv kasete u prolazu radnjica koja prodaje samo kasete to je onaj prolaz ispod Eltima pa onaj "nastavak" gde su prodavnice e ona zadnja prodavnica

Verujem da te kasete nemaju mnogo veze sa TDK kasetama :(

Ovo u Cool-u deluje povoljno. Sumnjam da bi se oni blamirali da prodaju neki falsh...

TDK u prolazu su OK. Kupio 10 komada, mada sam zadovoljan i sa Panasonic kasetama u istoj radnji i nevidim razliku sa duplo skupljim Sony kasetama.

mini dv

Ja uzimam mini dv kasete maxell,u Beogradu,po ceni od 215 din.
Firma je AVD MEDIA,mislim da uvoze maxell.
Ne znam tacno njihovu adresu,ali evo telefon 011 3345 084

Maxell, pa jos 3€ :trust: Nesto mi je tu vise nego sumnjivo :smash:

"Nemojte kupovati kasete od japanse grupe TDK, nista se ne cuje.." Morao sam :D :D

kakva je sad situacija sa mini dv kasetama, koje su najbolje i da li kod nas ima neke razlike u odnosu na proizvodjace? gde kupovati?

Vrh Dno