Šta je novo?

mini DV i Firewire

misac

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2002
Poena
604
Da li neko zna sta mi je potrebno (HW+SW) za prebacivanje filmova sa camcordera na PC?
Takodje me zanima gde moze da se nabavi Firewire kablic?
Imam JVC miniDV camcorder i Fujitsu-Siemens laptop sa IEEE 1394 (Firewire) portom.
Hvala unapred

Ako kupis firewire karticu (cini mi se da je oko 50e) sa njom bi trebao da dobijes i IEEE1394 kabel i softver (Ulead video studio) koji ce ti biti dovoljan za pocetak.

poz`

Reply

Pa ja vec imam na laptop-u Firewire port, tako da nema potrebe da kupujem karticu, zanima me cena kablica i gde moze da se kupi kablic...

pozdrav

Treba ti kabal 4-4 i ima ga u CompLandu na sajmu (Piramida ispred hale X), bilo ih je i u Logo-u u bulevaru (12xx dinara) i u RCC u Kneza Milosha po ceni od 50 i 80DM (proizvodjac/duzina).

Sav potreban "software" imas u attachu ove poruke :)

misac je napisao(la):
Da li neko zna sta mi je potrebno (HW+SW) za prebacivanje filmova sa camcordera na PC?
Takodje me zanima gde moze da se nabavi Firewire kablic?
Imam JVC miniDV camcorder i Fujitsu-Siemens laptop sa IEEE 1394 (Firewire) portom.
Hvala unapred

imam ja nekorisceni firewire kabl [kupio sam jedan u momentu kupovine kamere a zatim sam dobio i jedan uz karticu]
dugacak je 2 m i dajem ga za 10e.

011.458.217
063.273.121
goran

Ukoliko je odgovarajuci kabal cena je odlicna, a i duzina tako da odmah to uzimaj :)

Nazad
Vrh Dno