Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
mozda woby house ili uradi sam? nije mi u zivotu palo na pamet da gledam tako nesto, pa samo pogadjam gde bi moglo biti...
mada ako ima u merkuru, sto bi uopste razmisljao gde jos ima |)
To je jako slično gasnim lemilicama (ako ne i isto), a njih imaš u radnjama koje prodaju elektronske komponente i na buvljaku (NBgd). Na buvljaku su bile oko 600-700 dinara.
Nista u Tehnotroniku, ITC-u, Woby-ju itd. Jedino do Merkura nisam stigao danas, videcu sutra da odem. Ako ni tamo ne bude, onda jedino Najlon i braca Kinezi (jel' zna neko uopste gde se oni "okupljaju" u NS-u?) ili pravac nBG. Btw. jel' u BG-u ima u nekoj radnji ili samo na buvljaku?
Ovi bi trebalo da šalju. Ono u Bosni je kancelarija. Naručiš i dok stigne izdaš album pjevajući u slušalicu...
Conrad imaš i u Austriji, Njemačkoj... Ako imaš koga da ti kupi, pa na bus... Ili regularno poštom. Imaju Srbiju u spisku, valjda šalju.
Te gasne lemilice sam viđao kod vodoinstalatera. Oni time popravljaju varove na bakrenim cijevima. Ako znaš koga da se bavi tim, pa da te on uputi...
Nista u U(k)radi sam. Nista i u Merkur-u (tj. ima neka lemilica na gas - slicno ovom + jos neki nastavci, ali je 4000). Ostaje Najlon i BG (kinezi i ostali rumuni)...
@ M.i.l.o.s: Nista mi ne znaci Metro kad nemam onu njihovu je*enu karticu
Kupovina u Uradi Se Sam je najveća greška koju bilo ko može da uradi. Tj. ima dosta toga ali su cene previsoke otprilike kao da negde drugde kupiš isti taj materijal i platiš majstoru ruku. Mi u Kruševcu imamo izreku za kupovinu kod njih: "Uradi sam, a plati kao da ti majstor odradio!" ili "Uradi sam, a jefninji su majstori!"
Nije tačno, ja sam štošta kupovao kod njih na akcijama za vikendicu i bile su ok cene. Generalno možda jeste tačno, skupi jesu, možda nisu najskuplji ali ja gledam da kupujem ono što je na akciji pa čak i ako će mi trebati u budućnosti a trenutno ne (naravno, ako imam keša). Pa i Merkur je jedan od najskupljih ali imaju i oni akcije pa kupim i kod njih jeftinije..
Pitanje za pokretača: bio si u Woby Haus-u? uf, sad vidim da jesi...