Šta je novo?

Minecraft - download originala

golub

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
630
Kao sto naslov kaze - gde mogu najednostavnije da platim karticom i skinam za klinca original Minecraft...?

je li download... ili cekas da posalju CD ?

Dolazi na disketama... :D

Minecraft se kupuje samo na njihovom sajtu ( https://minecraft.net/ ), a tamo se i skida igra.
Daleko od toga da od Minecraft-a nema koristi, zapravo je najbolja igra koju možeš detetu da daš i mnogo je korisnija od svih ovih silnih pucačina i gluposti, jer podstiče na kreativnost.

Minecraft se kupuje samo na njihovom sajtu ( https://minecraft.net/ ), a tamo se i skida igra.
Daleko od toga da od Minecraft-a nema koristi, zapravo je najbolja igra koju možeš detetu da daš i mnogo je korisnija od svih ovih silnih pucačina i gluposti, jer podstiče na kreativnost.

Upravo tako, nije bas najbolja ali je svakako bolja od pucacina i ostalih skill igrica.

Minecraft je upravo ovo:

sva ta kreativnost koji svi spominjete je ubijena, upravo sa tom mehanikom koju možemo videti gore, plus grafika zatupljuje do bola, pravi teletabisi.
Što se tiče kreativnih stvari tu su Crazy Mashines, Cogs, World Of Goo, Bridge Builder.....ima ih mnogo
Ne želim nikog da ubedjujem, samo iznosim moje vidjenje i mišljenje.

Argument sa grafikom veze sa životom nema. Kome je bitna grafika, neka igra CoD. Uostalom postoje razni modovi koji poboljšavaju grafiku, ako je nekome baš stalo do toga.
Te sve ostale igre koje si pomenuo ne pružaju ni delić slobode koju Minecraft daje. Ljudi su pravili 16bit-ni CPU u okviru igre.

Ti se nikada nisi igrao kockicama kada si bio mali, je l' da?

Moji klinci od druge trece godine igraju Quake, i sve sto im padne šaka... Minecraft obožavaju ali ne sede 24/7 ispred ekrana,.. baš zato što im nikada ništa nisam branio za kompom, rađe idu na ulicu da se igraju sa decom... A kod mene su dolazila druga deca da "kradom igraju KANTERA, KALO JUTI-a, METALO HONOR-a" da im roditelji ne saznaju..

Btw, omiljene igracke klincima su par tauzenki LEGO kocaka sto imamo... neke datiraju jos iz mog detinjstva...

Je l' imate vas dvojica (dandy/smith_bre) decu ? ;)

Pa jel na kraju - skidanje sa sajta ili salju disk ???

Nemam decu, ali dosta radim sa decom, držim igraonicu, i dobro znam koliko provede vremena uz koje igre, i šta je popularno kod klinaca(a i kod starijoh).
Po tome što igraju može da se napravi profil, bez problema.

Ok, poredis minecraft i teletabise koji su pravljeni za decu do ~5 godina, koliko dece tog uzrasta (5 god.) dolazi u igraonicu kod tebe ?
Kad budes imao svoje dete, drugacije ces razmisljati ;) ko zna sta ce njemu/njoj biti intersantno.

Da li ste probali da deci date lego igre? Lego Star Wars, Lego Batman, Lego Marvel Sulerheroes, Lego Harry Potter,...

Lego igre će valjati kada postanu poput lego kockica, world builder tipa.

Za roditelje sa dubljim džepom, preporuka za Disney Infinite ili Skylanders. To je hit među današnjim klincima.

Da li ste probali da deci date lego igre? Lego Star Wars, Lego Batman, Lego Marvel Sulerheroes, Lego Harry Potter,...

Moje ćerke (8 i 4g.) se lepo naigraše sa LEGO Pirtes of the Caribbean, igraju povremeno i Lego Indiana Jones 2 i Star Wars ali pirati su neprevaziđeni.

Poslednja izmena:
Pfff... ja sa sam klinac danas, ne bi mogao niko da me spreči da se dočepam računara/tableta/smartfona :p
Ceo dan bih proveo u smišljanju načina da zaobiđem zabranu pristupa istom :D

Moj klinac 7god već par godina unazad pika lego serijal. Najčešće igra StarWars i Pirate sa Kariba.

Jel moze ovo da se kupi sa Intesa internet karticom posto nigde na njoj ne vidim onaj Postal Code a na sajtu trazi unos tog koda. Jel to ono univerzalno 11000 za Beograd ili?

moze samo ako nije 11000.gadljivi su na beogradjane :)

@2SaiNt4U
Ti si lood
Ja moje klince ne bih pustao za komp do 4-5 godine. POsebno ne ispred CRT koji sahranjuje oci. Moze ponekad Sony varijanta, ali primarno samnom bajs, roleri, klizanje...
Vučeee, otac ti je progledao :) , ja sam pored CRT odrastao. Ne nosim naočare :D .

Vrh Dno