tablet_fan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.12.2012
- Poena
- 435
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i7 12700KF & AK620 Zero Dark
- Matična ploča
- ASROCK z790 PG Lightning
- RAM
- 32 GB DDR4 3200MHZ
- GPU
- NVIDIA RTX 3080TI
- Storage
- 2x 1 TB NVME
- Zvuk
- KZ ZS10 Pro X
- PSU
- 800W Bronze
- Kućište
- DEEPCOOL MATREXX 50
- Monitor
- LG C3 OLED 42' 4K 120HZ
- Miš & tastatura
- HyperX Pulsefire Haste 2, Red Dragon Kumara
- Ostale periferije
- HyperX QuadCast
- Mobilni telefon
- Honor Magic6 Pro
- Pametni uređaji
- Sony A7IV
DJI MINI 4 PRO
DJI RS4 PRO
- Pristup internetu
- Optički internet
Pozdrav forumasi, odlucio sam da se prebacim sa standardnih over ear slusalica na IEM i uzeo neke jeftinije kineske cisto da vidim da li mi odgovara i iskreno prezadovoljan sam.
U celoj toj prici izgubio se mikrofon koji mi je potreban za discord i in-game pricu sa ljudima.
Nisam nesto previse strucan sto se zvuka tice pa ce mi svaka pomoc biti dobrodosla
Ono sto sam ja zamislio je boom arm ili stalak za mikrofon i neki kvalitetniji mikrofon koji se nece bas pokvariti posle godinu dana.
Ne bih isao na dinamicki mikrofon iz razloga sto stalno menjam polozaj sedenja i ne bi mi odgovaralo da stalno pomeram mikrofon i pratim samog sebe po stolu.
Takodje mikrofon bi isao direktno u PC preko USB-a.
Kada bih redjao zahteve po tome koliko mi znace to bi islo ovako:
Kupovina moze bilo gde od polovnog do domacih radnji i KP.
Mikrofoni koji su mi zapali za oko (redosled ne igra ulogu):
Kao sto vec rekoh laik sam u ovoj oblasti pa nemojte zameriti ako sam neke termine omasio ili budem postavljao glupa pitanja, hvala unapred
U celoj toj prici izgubio se mikrofon koji mi je potreban za discord i in-game pricu sa ljudima.
Nisam nesto previse strucan sto se zvuka tice pa ce mi svaka pomoc biti dobrodosla
Ono sto sam ja zamislio je boom arm ili stalak za mikrofon i neki kvalitetniji mikrofon koji se nece bas pokvariti posle godinu dana.
Ne bih isao na dinamicki mikrofon iz razloga sto stalno menjam polozaj sedenja i ne bi mi odgovaralo da stalno pomeram mikrofon i pratim samog sebe po stolu.
Takodje mikrofon bi isao direktno u PC preko USB-a.
Kada bih redjao zahteve po tome koliko mi znace to bi islo ovako:
- Kvalitet izrade
- Kvalitet zvuka
- Dizajn (crne boje ako je moguce da ne bezim od setup-a previse)
- Softver
Kupovina moze bilo gde od polovnog do domacih radnji i KP.
Mikrofoni koji su mi zapali za oko (redosled ne igra ulogu):
Razer seiren mini ( V1, V3 )
HyperX Solocast
Fifine T669 ( dolazi sa svojim stalkom, pop filterom, shock mountom, sundjerom za mikrofon) za 5900RSD
Blue Yeti nano polovan na KP
Primeticete da idem na ovaj podcast gejmerski dizajn ako se to tako moze nazvati..Kao sto vec rekoh laik sam u ovoj oblasti pa nemojte zameriti ako sam neke termine omasio ili budem postavljao glupa pitanja, hvala unapred